Ørkengolf ved Dohas glitrende skyline

  • Rejsetid

    6,5 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    +1 time

De frodige golfbaner ligger spredt midt i ørkenlandskabet - ikke langt fra den glitrende storby Doha. Bo luksuriøst ’down town’ eller ved stranden og nyd den ultimative golfoplevelse

Flyv direkte fra København med det 5-stjernede Qatar Airways og træd ud i Qatars hovedstad Doha blot 6,5 timer senere. De smukke golfbaner, der ligger ved den moderne storbys glitrende skyline, er et sandt paradis for golfspillere året rundt. Der er så godt som ingen dage med dårligt vejr. 

Golfklubber midt i ørkenen

Golfklubber med deres frodige baner ligger spredt ude midt i ørken, og så alligevel tæt på byen. Nyd den ultimative golfoplevelse, mens du bor på et luksuriøst resort enten i ’down town’ Doha eller ved sandstranden. Lige meget hvor du vælger at bo, kommer du nemt og hurtigt til golfbanen. 

Doha Golf Club – et populært mødested

Udforsk Doha Golf Club, der er et populært mødested for både lokale golfspillere, som for turister. Ud over sin 18-hullers mesterskabsbane har klubben også et oplyst ni-hullers akademi. Her finder du desuden flere restauranter, lounger og konferencelokaler. 

Education City Golf Club – 33 specialdesignede golfhuller

Vil du finpudse dine færdigheder, bør du ikke gå glip af den revolutionerende Education City Golf Club. Banen består af 33 golfhuller, der er specielt udformet og designet af Jose Maria Olazábal. Golfundervisningen er udformet i overensstemmelse med USGA-standarder fra ”tee to Green”, og golfklubben tilbyder topmoderne lærings-og øvelses faciliteter. 

Oplev ørkensafari og kamelvæddeløb

Når dagene ikke går med golf kan du indsnuse byens atmosfære. Prøv en spændende ørkensafari, tag del i nervepirrende vandsportsaktiviteter, slap af på uberørte strande og mærk spændingen ved fiskeri, hestevæddeløb og kamelvæddeløb. Gå heller ikke glip af er en Dhow-sejlads, hvor du får mulighed for at opleve den betagende udsigt over Dohas strålende skyline set fra Golfen.

Skal vi hjælpe dig?

Lad os inspirere dig til din næste rejse, så den passer til netop dine ønsker og budget. Vi planlægger omhyggeligt dit ophold og strukturerer rejsen efter de oplevelser, der interesserer dig, så du får mest muligt ud af dagene. 

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Doha?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.