Golfrejser til Marokko

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

I vores verden er golfen jo omdrejningspunktet, og det kræver gode baner og et godt og stabilt klima at få den maksimale fornøjelse. En golfrejse til Marokko byder på netop denne kombination.

Få en uforglemmelig oplevelse på grønne fairways omgivet af eksotiske landskaber med palmetræer, tæpper af farverige blomster og milde temperaturer året rundt. Marokko tilbyder fantastiske golfoplevelser på fabelagtige golfbaner.

Vi tør godt love, at ingen i så henseende bliver skuffede. Banerne er absolut på højde med det bedste, du finder på andre kendte europæiske golfrejsemål, og temperaturen er en fornøjelse vinteren igennem. Der var trods alt en god grund til, at salig Churchill tilbragte så mange vintre i Marrakech. I Marokko har vi samlet vores indsats omkring Agadir og Marrakech - to meget forskellige byer med hver deres fortrin.

Marrakech

Marrakech er en historisk og kulturel perle med det største traditionelle marked i Marokko.

Byen, der er en af Marokkos fire traditionelle hovedstæder, ligger ved foden af Atlasbjergene og er provinshovedstad for regionen Marrakech-Tensift-Al Haouz. Navnet kommer af det berbiske sprog amzigh og betyder "Guds land". Marrakech er Marokkos fjerde største by, efter Casablanca, Rabat og Fez. Den har det største traditionelle marked i landet, og det store torv, Djemaa el Fna, skal være det travleste i hele Afrika. Duften af eksotiske krydderier stimulerer sanserne, alt imens traditionel marokkansk musik bidrager til den helt unikke stemning. Det fantastiske ved medinaen i Marrakech er, at de mange små lokale boder, de historiske paladser, de hyggelige gårdhaver og en labyrint af små gyder og stræder nærmest virker uendelige.

Agadir

Tag på golfrejse til Agadir i Marokko. Kystbyen, i det sydlige Marokko byder på skønne strande og en smuk beliggenhed ved foden af Atlasbjergene. Byen er moderne og byder på en behagelig gennemsnitstemperatur på omkring 22-23 grader året rundt.

I Agadir oplever du torve- og butiksmiljøer (eller kasbaer som de kaldes lokalt), som er lige så spændende som i andre mindre besøgte byer, men også veje og alléer, der leder tankerne til Nice og Cannes. Charmen ved Agadir er måske netop denne konfrontation mellem forskellige kulturer.

Har du nogen specifikke ønsker? Få sammensat din rejse lige som du har lyst til. Ring ind til os eller send en forespørgsel, og lad os finde frem til en rejse lige efter dine ønsker og drømme.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Marokko?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.