Cordial Hotel & Golf Resort Il Pelagone

Italien - Toscana
  • Omgivet af vinmarker
  • Skøn udsigt henover golfbanen til Middelhavskysten
  • Værelser indrettet med moderne faciliteter
  • Hotellet har flere pool, wellness, spa og meget mere
Cordial Il Pelagone ligger smukt mellem bløde bakker, oliven- og cypressetræer i Toscana, syd for Siena.
Hotellet er omkranset af vinmarker og har en skøn udsigt henover golfbanen til Middelhavskysten – med en kort køretur til en skøn strand og nær spændende byer som Siena, Piza og Firenze.

Hotellet består af standard og de luxe suiter, alle med opholdsstue, 1 eller to soveværelser, bad og køkkenniche. Aircondition eller opvarmning. Køleskab, fladskærm TV, med CNN og BBC, Wifi med afgift på værelset, men frit i hotspots omkring restaurationer og poolområde.

Lejlighederne – Apartments Villaggio Il Pelagone (cat. 1) er på 28 m2 med soveværelse, stue med sovesofa, fuldt udstyret køkken, badeværelse med bruser, kabel-tv, telefon, aircondition, værdiboks og balkon.

Hotellet har både en stor almindelig pool med poolbar og en børnepool, wellness- og massage afdeling, tyrkisk bad, sauna, tennis og legeplads.
Det smukke Toscana kan opleves fra golfbanen, på cykel, til hest eller på en vandretur - i receptionen står personalet klar til at hjælpe dig med at få det bedste ud af dit ophold!
Du kan tilmed på dine børn passet i Kids Club "Cordialino".

Restaurant Le Cerretelle, som er hotellets egen restaurant, serveres de bedste toscanske retter og vine, seafood og alle de andre klassiske italienske. Derudover har hotellet en poolbar, hvor atmosfæren og maden er mere afslappet og simpel. Her kan du få en omgang risotto eller nyde et glas vin.

Deres egen 18-hullers golfbane er åben året rundt. Golf Club Toscana – som banen hedder – åbnede 1999 og er designet af Keith Preston. Italienske golfjournalister har kåret den til at være blandt landets 10 bedste baner og den har derfor huset adskillige golfturneringer. 

Velplacerede bunkers og vandhazarder tilsat tricky greens tvinger det bedste frem i enhver golfspiller, som går efter en ordentlig score. Her er også en stor driving range og to putting greens.

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

golf@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Jens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.