Thailand, Koh Tao, The Beach Club Haadtien, Strand Udsigt

The Beach Club Haad Tien

The Beach Club Haad Tien, Koh Tao, Koh Tao, Thailand

The Beach Club Haad Tien er et sandt barfodsparadis, hvor du smider skoene og nyder den afslappede atmosfære med fødderne i sandet. Hotellet ligger helt ned til en 380 meter lang hvid sandstrand, hvor det krystalklar blå vand indbyder til en svalende dukkert. Måske tager du snorkelmasken på, for her finder du et mylder af farvestrålende fisk, når du svømmer ud fra stranden.

Hotellet er omkranset af en palmelund og opført med respekt for de smukke omgivelser. Naturen reflekteres i byggestilen og indretningen, hvor der er benyttet naturlige materialer. Værelserne ligger i stråtækte bygninger, hvor de alle har egen balkon med udsigt over lagunen og de frodige omgivelser. Den rustikke, men komfortable indretning på både værelser og fællesområder giver en oplevelse af det idylliske og autentiske ø-liv.

De dovne feriedage kan tilbringes  i en liggestol, måske med fødderne i vandet, afbrudt af en svalende dukkert i poolen eller en snorkeltur i lagunen.  Vil du intensivere afslapningen, kan du nyde en behandling i hotellets spa.

The Beach Club Haad Tien huser sit eget dykkercenter, hvor her er muligheder for både nybegynderen og den erfarne dykker. Også på land indbyder den frodige ø til at tage på opdagelse til fods eller på cykel.

The Beach Club Haad Tien, Koh Tao

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

The Beach Club Haad Tien er trendy på den afslappede måde. I The Beach Bar nyder du eksotiske drinks med fødderne i sandet, og restauranten Capri byder på det bedste fra det italienske køkken med udsigt til stranden og lagunen. InSea Bar & Grill ligger på stranden og serverer traditionelle thai retter og klassikere fra den vestlige verden akkompagneret af den betagende udsigt over det turkisblå vand.

Hotellet dyrker sine egne økologiske frugter og grøntsager, som flittigt benyttes i restauranterne.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Dykkercenter
  • Pool
  • 2 restauranter
  • Bar
  • Spa
  • Udflugter
  • Terrasse eller balkon
  • Gratis Wi-Fi

Andre hoteller på Thailands paradisøer

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.