Thailand, Koh Ngai, Thapwarin Resort, Strand Udsigt

Thapwarin Resort

Thapwarin Resort, Koh Ngai, Koh Ngai, Thailand

Thapwarin Resort ligger ved en smuk strand og giver en følelse af at være i pagt med naturen. Den fantastiske havudsigt og naturlige ro fra de spektakulære omgivelser vil tiltale både par og familier, som søger et fredfyldt sted at lade batterierne op.

Naturen er allestedsnærværende på Thapwarin Resort, hvor den frodige vegetation afløses af den hvide strand foran det glitrende blå hav. De kun 28 fritliggende bungalower er bygget i naturlige materialer som træ, bambus og palmeblade. De hyggelige bungalower byder på et badeværelse, som delvist er åbent mod himmelen og egen møbleret terrasse.

Baan Kati Restaurant ligger i strandkanten med en panoramisk udsigt over Andamanerhavet. Friske urter og organiske grøntsager bliver dyrket i resortets egen have og bliver flittigt benyttet i de velsmagende retter.

Thapwarin Resort, Koh Ngai

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

På det fredfyldte Thapwarin Resort oplever du en autentisk stemning i naturskønne omgivelser. Sammen med resortets kok kan du lære hemmelighederne bag de lækre thai-retter. Resortet arrangerer gerne udflugter rundt på den idylliske ø eller til de omkringliggende øer, men du kan også selv tage på opdagelse i en kajak. Snorkling og dykning er også muligheder, som resortet gerne hjælper med.

Når du vil forkæles lidt ekstra, tilbyder Warin Spa afslappende behandlinger og thai-massage på stranden.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Udflugter
  • Terrasse eller balkon

Andre hoteller på Koh Ngai

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.