Thailand, Koh Yao Noi, Six Senses Yao Noi, Pool Udsigt

Six Senses Yao Noi

Six Senses Yao Noi, Koh Yao Noi, Koh Yao Noi, Thailand

I det sydlige Thailands Phang Nga-bugt inviterer Six Senses Yao Noi 5* til at nyde en verden af harmoni. Hotellet ligger spredt ud over en frodig bakketop med uovertruffen udsigt over bugtens skulpturelle kalkstensklipper.

Glæd dig til en unik og fuldstændig afslappet stemning, hvor luksus ikke handler om guldvandhaner, men om dit velbefindende.

Bæredygtig turisme på Six Senses

Six Senses Resorts har altid haft ekstraordinær fokus på bæredygtighed og lokalt ansvar. Der arbejdes ud fra præcise og ambitiøse mål for ressourceforbrug, affaldsbehandling, minimering af plast, gæsternes samlede CO2-forbrug mm, og Six Senses er aktiv i både globale og lokale projekter inden for bæredygtighed. Gå bare en tur i den lokale mangrove ved stranden, som Six Senses Yao Noi har genskabt. Det er ikke bare en smuk, men også lærerig gåtur.

Six Senses Yao Noi, Koh Yao Noi

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Six Senses Yao Noi 5* ligger på Koh Yao Noi i den billedskønne Phang Nga-bugt 45 minutters sejltur fra Phuket. Her hersker en afslappet atmosfære med fokus på ro og nærvær. Du er omgivet af frodighed, og hist og pist på bakketoppen dukker kokkenes økologiske haver op mellem villaer, spa og restauranter, som var det en thailandsk landsby.

Du bor i en smuk villa, der er skabt i naturens egne materialer. Det rustikke design går lige i hjertet, så både skuldre og puls automatisk kommer ned. Du er i nærkontakt med naturen og roen. Smagfulde detaljer som fine tekstiler i harmoniske farver giver liv og pirrer sanserne. Det er det, alt handler om på Six Senses: At opleve og nyde med alle sanser. Du har din egen solterrasse og pool med udsigt til havet eller det grønne, og din personlige vært er klar til at hjælpe med alt.

Six Senses Yao Noi byder på gastronomiske oplevelser med både lokale og internationale køkkener. Og én ting må du ikke gå glip af: Solnedgangen fra restauranten The Hilltop ved den store pool øverst på bakken. Det er ren magi. Du kan også forkæle dig selv i spaen, og er du til sport og sjove aktiviteter, kan du spille tennis, dyrke vandsport, tage på kokkeskole, dyrke fitness og se film under stjernerne i den udendørs biograf.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Alle villaer har egen pool
  • Infinity-pool
  • Restauranter
  • GEM (Guest Experience Maker) service
  • Bar
  • Spa
  • Yoga
  • Udflugter
  • Fitness
Six Senses Yao Noi

Relaterede rejser

Andre hoteller på Koh Yao Noi

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.