Thailand, Koh Kood, Shantaa Koh Kood Resort, Garden View

Shantaa Koh Kood Resort

Shantaa Koh Kood Resort, Koh Kood, Koh Kood, Thailand

På den thailandske ø Koh Kood venter et uforstyrret strandparadis på resortet Shantaa. Shantaa betyder ro på hindi, og fredfyldt ro er netop, hvad der venter i dig resortets palmefyldte haver, uberørte strande og azurblå hav.

Oplev Koh Kood

Koh Kood er en fantastisk ø, og hvis du ønsker at opleve resten af øen, anbefaler vi at se de smukke afsides strande Takian Beach, Khlong Hin Beach og Prao Beach. Tag også til Tapao Beach, som er særligt kendt for sine gode muligheder for at snorkle eller ro i kajak ved Khlong Chao Bay. Du kan også udforske Koh Kood på vandreture, opleve de charmerende lokale fiskerbyer og se det flotte vandfald i Khlong Chao.

Shantaa Koh Kood Resort, Koh Kood

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Det hyggelige Shantaa Koh Kood Resort ligger på den smukke ø Koh Kood i den sydøstligeste del af Thailand. Shantaa er et mindre familieejet resort, og her hersker en helt særlig varm og personlig stemning. Shantaa er omgivet af store, tropiske haver, et lille bjerg, en kanal og to strande mod syd og nord. Den sydlige strand ligger kun 200 meter fra resortet og rummer gode muligheder for snorkling. På den anden side af molen fortsætter den smukke strand med kokospalmer og krystalklart vand. Cirka 200 meter nord for resortet finder du den nordlige strand, som er det perfekte sted til at solbade, læse og slappe af.

På Shantaa Koh Kood Resort bor du i moderne, private villaer, som er nydeligt og smagfuldt indrettet i lyse toner og mørkt træ. Villaerne er spredt ud i haven, og flere er hævet lidt over jorden, så du får den bedste udsigt til havet og solnedgangene. 

Hver villa har privat terrasse, og du har muligheden for at bo i villaer med udendørsbad samt mere plads, flere soveværelser og badeværelser.

Den hyggelige restaurant på Shantaa Koh Kood er åben ud til havet. I lampernes skær serveres noget af øens bedste thailandske mad med masser af friske krydderurter, grøntsager og frugt samt skaldyr og internationale klassikere. På Shantaa finder du også Gathi Café og Bar-BaRa, hvor du kan nyde eksotiske drinks, smoothies og snacks.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Bar
  • Restaurant
  • Café
  • Massage
  • Kano/kajak
  • Møbleret terrasse
  • Aircondition
  • Værdiboks
  • Hårtørrer

Andre hoteller på Koh Kood

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.