SAii Phi Phi Island Village

SAii Phi Phi Island Village, Phi Phi Island, Phi Phi Island, Thailand

Den 800 meter lange hvide sandstrand strækker sig foran SAii Phi Phi Island Village, og det blå Andamanerhav lokker til en svalende dukkert. Som noget helt særligt er stranden forbeholdt resortets gæster, så her hersker fred og ro under de vajende palmer.

På SAii Phi Phi Island Village er havet i centrum. Besøg resortets Marine Discovery Centre for at lære mere om det spændende og særegne liv i det omkringliggende hav. Dyk ned under havoverfladen på en af de mange dykkerture, som resortets dykkercenter arrangerer. Du kan også ganske enkelt tage en svømmetur i det lune turkisblå hav eller i den store swimmingpool, som ligger helt ned til stranden.

De 201 rummelige bungalower ligger idyllisk spredt ud i den frodige tropiske have mellem slanke, vajende palmer. Nogle bungalower har udsigt til havet, mens andre har udsigt til haven med de mange eksotiske blomster og planter. Alle er indrettet i traditionel thai stil og med egen terrasse, hvor du kan nyde de varme dage og lune aftener.

SAii Phi Phi Island Village, Phi Phi Island

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

SAii Phi Phi Island Village er et charmerende bungalowresort, som giver følelsen af en autentisk og eksotisk ferie, hvor dagene går med at dase i palmernes skygge og opleve området. Du kan også lade velværen vokse med en afslappende behandling i resortets spa.

For de aktive er der meget at give sig til. På land kan du bl.a. spille tennis eller dyrke de mere lokale aktiviteter som yoga og lære at lave de lækre thailandske retter af resortets kokke.

Havet kan du udforske i en kajak eller tage på en af de snorkel- eller dykkerture, som resortet arrangerer.

Med hele fire restauranter og tre barer tilbyder SAii Phi Phi Island Village et bredt udbud af kulinariske muligheder, og lige uden for hotellet finder du nogle få lokale butikker.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • 2 pools
  • 4 restauranter
  • 3 barer
  • Spa
  • Fitness
  • Tennis
  • Dykkercenter
  • Butik

Relaterede rejser

Andre hoteller i Thailand

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.