Thailand, Koh Kood, High Season Pool Villa & Spa, Birds Nest View

High Season Pool Villa & Spa

High Season Pool Villa & Spa, Koh Kood, Koh Kood, Thailand

På Koh Koods paradisstrand Klong Chao i den Thailandske Golf finder du det fem-stjernede High Season Pool Villa & Spa. I din palmetækkede villa daser du ved din private pool eller slentrer ned til den smukke strand, mens palmerne svajer dovent og de azurblå bølger skvulper ind mod den hvide sandstrand. 

Bæredygtighed og luksus forenes på High Season Pool Villa & Spa

High Season Pool Villa & Spa tager et stort ansvar for at bevare den fantastiske natur og lokale kultur på Koh Kood gennem uddannelse af personale og en række tiltag. Alle bygningerne er opført i naturlige materialer, resortet er selvforsynende med en stor del af deres planter og grøntsager og for at passe på miljøet, tilbyder de ikke motoriseret vandsport.

High Season Pool Villa & Spa, Koh Kood

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Øen Koh Kood ligger 50 kilometer fra den thailandske sydøstkyst, og er kendt for sin uspolerede skønhed. Her snoer regnskoven sig op og ned af bjergsiderne til de palmefyldte, hvide sandstrande og ikke mindst det fem-stjernede High Season Pool Villa & Spa. Med sin dybe ro, krystalklare vand og grønne omgivelser venter her en skøn strandferie med muligheden for spa og massage, dykkereventyr og dejlige udflugter.  

På High Season Pool Villa & Spa bor du i en af 42 private villaer – alle med egen pool. Villaerne er alle omgivet af den smukke, tropiske have og med nem adgang til sandstrandene. Indretningen er indbydende, enkel og med naturlige kvalitetsmaterialer. Du kan vælge mellem de tre villatyper Deluxe Pool Villa (95m2), Grand Pool Villa (130m2) eller Beachfront Suite Pool Villa (180m2) med havudsigt.

På High Season Pool Villa & Spa nyder du skønne måltider i fantastiske omgivelser. På The Beachfront Restaurant finder du retter fra det traditionsrige thailandske og det moderne internationale køkken med masser af frisk frugt, sprøde grøntsager og intense krydderurter samt udsøgte skaldyr, fisk og kød. I The Bird’s Nest får du en romantisk udsigt over Klon Chao stranden og det smukke hav, mens du nyder den skønne mad og de private omgivelser. På strandbaren Koh Kood finder du et bredt udsnit af kølige forfriskninger og eksotiske cocktails.

High Spa har en holistisk tilgang til wellness, og bruger udelukkende økologiske produkter i sine behandlinger. Overgiv dig til de dygtigere behandlere, mens din krop og sjæl forkæles med massage og behandlinger eller i saunaen og dampbadet.

 • Direkte ved stranden

Faciliteter

 • Alle villaer har egen pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Spa
 • Gratis Wi-Fi
 • Udflugter
 • Møbleret terrasse
 • Kaffe/te-faciliteter
 • Aircondition
 • Loftsvifte

Andre hoteller på Koh Kood

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.