Thailand, Koh Tao, Haad Tien Beach Resort, Strand Udsigt

Haad Tien Beach Resort

Haad Tien Beach Resort, Koh Tao, Koh Tao, Thailand

Haad Tien Beach Resort ligger afsondret ved sin egen 380 meter lange hvide sandstrand, afskærmet fra omverdenen af granitklipper i siderne og den frodige jungle bag resortet. Foran stranden skinner den krystalklare blå lagune og indbyder til svømme- eller snorkelture.

Resortet er bygget i pagt med naturen og er opkaldt efter haad tien-træerne, som vokser i vandkanten. Både villaer og restaurant er bygget af naturlige materialer, og resortet har sin egen køkkenhave, der leverer frisk frugt og grønt til restauranten.

Dagene går i roligt tempo med at drive ved en af resortets 3 swimmingpools, hvoraf de to ligger ved stranden og den tredje oppe ad de grønklædte skråninger med udsigt over bugten. Besøg resortets Tien Spa og lad dig forkæle med massage eller skønhedsbehandlinger.

Når du vil på opdagelse i området, ligger Mae Haad-området med butikker og restauranter kun et par kilometer væk. Koh Tao er kendt for sit rige liv under havets overflade, og resortets dykkercenter arrangerer snorkel- og dykkerture til skjulte bugter med speedbåd og longtailbåd.

InSea Bar & Grill ligger ned til stranden, så du kan nyde dine måltider til udsigten over den blå bugt. Her serverer resortets kok autentiske thai retter og international cuisine, men hvis du længes efter en god pizza eller pasta, kan du få dette i resortets italienske Capri Ristorante Italiano.

Haad Tien Beach Resort, Koh Tao

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

På Haad Tien Beach Resort ligger de 70 stråtækte villaer spredt ud over den store grund. Villaerne er fordelt på 7 kategorier opdelt efter størrelse og beliggenhed. Nogle har egen pool, og hvis du har børn med, kan du bo i en familievilla. Hvis du drømmer om at kunne træde direkte fra din villa ud på en paradisisk strand, er dette muligt fra en Castaway Beach Villa. Alle villaer er indbydende indrettet med megen brug af træ og har egen møbleret terrasse.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • 2 restauranter
  • Bar
  • 3 pools
  • Udflugter
  • Dykkercenter
  • Spa
  • Gratis Wi-Fi
  • Møbleret terrasse

Andre hoteller på Thailands paradisøer

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.