River Kwai Jungle Rafts

River Kwai Jungle Rafts, River Kwai, Thailand

Omkranset af de frodige bjerge og junglen og midt i den bugtede Kwai-flod finder du det bæredygtige River Kwai Jungle Rafts. Her bor du i charmerende, små bambushytter, der bogstavelig talt flyder på floden (vær ikke urolig for at drive væk - de er fastgjort til bredden). Thailand har en lang tradition for netop denne type huse på vandet, og hele River Kwai Jungle Rafts emmer af den historiske atmosfære med sin indretning, der relaterer til det lokale Mon-folk. På River Kwai Jungle Rafts får du en fuldkommen forbindelse til naturen, og derfor må du også forberede dig på et - for mange befriende - ophold uden elektricitet.

Oplev Kwai-flodens gaver

Med Kwai-floden strømmende forbi lige uden for og under din bambushytte er der kun kort til fantastiske oplevelser på floden. Sikkert udstyret med redningsvest kan du prøve et ”River Jump”, og flyde med flodens strøm. Du kan også opleve den foranderlige og smukke flod på sejlture med Mon-folkets traditionelle og smukke bambusbåde, ro op og ned af floden i kano eller stå på de populære SUP Boards.

Ønsker du at blive på land er der også en bred vifte af muligheder for sjove aktiviteter og uforglemmelige oplevelser. Besøg eksempelvis den nærliggende Mon-landsby, tag på både nemme og hårdere trekkingture i junglen, gå på opdagelse i Kanchanaburi’s enorme drypstenshuler eller oplev junglen fra oven i en betagende svævebane.

River Kwai Jungle Rafts

River Kwai Jungle Rafts slanger sig langs flodens bugtede bred, og du kan udelukkende ankomme til stedet med longtail-båd. River Kwai Jungle Rafts er kun forbundet af én bro ind til bredden, og derfor får du den enestående oplevelse at bo i bambushytter med floden på begge sider. Hurtigt vil du føle dig forbundet til vandets beroligende bevægelser og junglens behagelige omend fremmede lydtæppe.

Din bambushytte er 28 m2. Den er indrettet i Mon-folkets traditionelle stil, og det er også de lokale indbyggere, som har designet og skabt interiøret. Du har selvfølgelig adgang til rindende vand, privat toilet og bruser med koldt vand. På en terrasse foran din hytte finder du hængekøjer og solstole direkte ud til floden.

Under dagstimernes skyfrie himmel og aftenens klare stjernehimmel danner den flydende restaurant samlingspunktet for alle dagens måltider og forfriskninger. Restauranten serverer både traditionelle og lokalbaserede retter fra det smagfulde thailandske køkken samt enkelte vestlige klassikere.

River Kwai Jungle Rafts er baseret på bæredygtige og miljøvenlige principper – og drives derfor helt uden elektricitet og Wi-fi. Floden sikrer en behagelig og naturlig brise om dagen og køler dejligt om natten. Når solen går ned tændes hundredvis af petroleumslamper, hvilket skaber en helt magisk og romantisk atmosfære.

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Massage
  • Kano/kajak
  • Møbleret terrasse
  • Enestående beliggenhed

Andre hoteller i Thailands jungle

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.