Thailand, Khao Sok, Our Jungle Camp, Two Storey Treehouse

Our Jungle Camp

Our Jungle Camp, Khao Sok National Park, Thailand

Our Jungle Camp er mere end bare et resort. Det er en naturoplevelse skabt af Dick Sandler, der er pioner og et ikon for Thailands eco-turisme. Dick rejste i mange år Thailand tyndt gennem sit oprindelige arbejde for United Nations Development Fund. Han noterede sig de smukkeste steder, og har gennem årene skabt en serie af eco-orienterede resorts.

Da Dick kom til Khao Sok, blev han overvældet af naturens skønhed. Det er baggrunden for, at Our Jungle Camp er skabt i perfekt harmoni med omgivelserne. Resortet uddanner samtidig lokale børn og voksne i en bæredygtig tankegang blandt andet med gratis naturlejre for de lokale skolebørn.

Our Jungle Camp

Our Jungle Camp i Thailand er præcis, hvad navnet siger: Et eventyr for dig, der elsker at være i nærkontakt med fantastisk natur. Du bor ud til floden Sok i enkle hytter omgivet af Khao Sok nationalparkens spektakulære kalkstensklipper og regnskov med et rigt fugle- og dyreliv. 

Hytterne er skabt i naturens egne materialer. Enten i bambus eller af ler hentet og tørret tæt på lejren. Treehouses, der står på 4 m høje pæle, fås både som 1-etagers hytter på 35 m2 og i to etager på 70 m2. Her kan op til 7 personer bo sammen, så tag bare børnene med. Også de øvrige hytter er hævet et par trin over regnskovens jord. Vælg mellem udsigt til flod eller risterrasser. Indretningen er enkel og rustik, men du har alt, hvad du skal bruge inkl. eget toilet og badeværelse.

Regnskoven er helt naturligt omdrejningspunktet for din oplevelser i Our Jungle Camp, og her er mange aktiviteter for både store og små. Tag på kanoture eller rafting på Sok-floden, hvor du holder udkig efter næsehornsfugle og aber, eller med longtail boat på den store sø Cheow Lan. Du kan også tage på natsafari, vandreture, kokkeskole og meget mere.  

Det centrale restaurant- og barområde er et hyggeligt sted at mødes efter dagens mange aktiviteter. Glæd dig til fortrinlig mad, hvor mange af råvarerne kommer fra lejrens egne økologiske haver.

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Massage
  • Udflugter
  • Gratis Wi-Fi i fællesområder
  • Møbleret terrasse
  • Myggenet
  • Værdiboks

Andre hoteller

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.