Lala Mukha Tented Resort Khao Yai

Lala Mukha Tented Resort Khao Yai, Khao Yai Nationalpark, Thailand

Blot to timers kørsel fra den sitrende hovedstad Bangkok finder du Lala Mukha Tented Resorts miljøvenlige og charmerende safaritelte i et frodigt og fredfyldt naturområde ved Khao Yai National Park. Lala Mukha Tented Resort er en enestående mulighed for glamping i Thailands smukke natur.

Lala Mukhas hyggelige og rustikke telte er opført med stor inspiration fra Afrikas ikoniske safaritelte, og det er en helt særlig og intens oplevelse at bo i så nær forbindelse med naturen.

Lala Mukha Tented Resort Khao Yai

Lala Muka Tented Resort består af 31 safaritelte og træhuse. Safariteltene (32m2) ligger i små grupper af 4-6 telte omkring et bålsted og hvert telt har en lille møbleret terrasse, men bade- og toiletfaciliteter deles af flere telte. Bestiller du derimod et af de 9 Deluxe Savanna-telte ved søen får du naturligvis privat badeværelse med eget toilet og bad.

Du kan også vælge at bo i et Loft Tree Houses (85m2), som står på pæle 5 meter over jorden. Disse træhuse har fantastisk udsigt til bjergene samt privat bad og toilet, udendørsterrasse og plads til hele familien. Alle værelsestyper har aircondition, vifte, TV, værdiboks, minibar, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, Wi-Fi og møbleret træterrasse.

Lala Mukhas afslappede restaurant Jabulani serverer både autentisk thai-mad, internationale klassikere og grillede lækkerier under åben himmel. I The Star Lounge på tagterrassen kan du nyde drinks og en storslået udsigt til bjergene. Dagene byder på afslapning ved infinity-poolen eller spændende aktiviteter og udflugter i området. Du kan eksempelvis komme på guidede ture ind i Khao Yai National Park eller rafte ned ad Lam Takhong-floden. Golfspillere kan glæde sig over de mange golfbaner af international standard i nærområdet. Resortet er i gåafstand til landsbyen Mu-Si, så du også har mulighed for at shoppe i små butikker og spise på lokale restauranter.

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Pool
  • Udflugter
  • Gratis Wi-Fi
  • Møbleret terrasse
  • Kaffe/te-faciliteter
  • Værdiboks
  • Minibar

Relaterede rejser

Andre hoteller i Thailands jungle

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.