Thailand Phuket The Surin Middag Ved Poolen

The Surin

The Surin, Phuket, Thailand

I en lille, afsides bugt på Phukets vestkyst ligger det luksuriøse The Surin ud til den suveræne Pansea-strand omfavnet af frodige bakker og palmer - kun 24 kilometer fra Phukets internationale lufthavn. Der er kun ét andet luksusresort ved Pansea-bugten, så her hersker en udtalt fred og en følelse af, at den uberørte sandstrand og det blå hav kun er for dig.

The Surin er medlem af Design Hotels. En kurateret sammenslutning af de kun bedste hoteller med fokus på design ned til mindste detalje.

Bemærk at The Surin fordeler sig op ad bakker og med flere trapper og gangbroer hævet over klipperne. Derfor anbefaler vi ikke hotellet til gangbesværede.

The Surin

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

The Surin blev bygget allerede i 1982, og var dermed en af de allerførste luksushoteller på Phuket. Siden har den amerikanske arkitekt Ed Tuttle gennemført en omfattende, men nænsom renovation af det elegante og tidløse hotel, der emmer af respekt for den lokale kultur og smukke natur. I dag byder hotellet på en sofistikeret, men ubesværet og uprætentiøs luksusoplevelse direkte ud til den idylliske Pansea-strand.

Hotellet består af 109 bungalows med 1-2 soveværelser, strandsuiter og private villaer med pool, der ligger godt spred fra stranden og op ad den frodige skråning. Bungalows (46 m2) opdeles i tre kategorier: Hillside (højest oppe ad bjerget i private omgivelser), Superior (tæt på restaurant og faciliteter) og Deluxe (skøn udsigt til Andamanhavet). Rejser du med familien, anbefaler vi de større bungalows (68 m2). Poolvillaerne (90 m2) har masser af plads og ligger højt over bugten med havudsigt. Med Beach Suiter (60 m2) og Beach Deluxe Suites (90 m2) bor du helt nede ved strand og hav.

The Surin byder på gastronomi af høj klasse baseret på autentiske opskrifter og friske, lokale råvarer som kokkene håndplukker på markedet. Glæd dig til fantastisk thaimad på strandrestauranten, en overdådig morgenmadsbuffet, italienske klassikere med udsigt til havet samt skønne BBQ-aftener og romantiske middage på stranden.  

I The Surin Spa venter harmonisk velvære omgivet af den beroligende jungle og de enorme granitklipper. Nyd dybe massager og holistiske behandlinger, der plejer krop og sjæl med naturlige produkter.

Tilbring dagene ved stranden eller slap af ved en af de to pools (én af dem er dedikeret til børn). Du kan dyrke vandsport (katamaran, hobbycat, kajak, paddleboard og windsurfing) og komme på udflugter rundt om øen eller sejle til de smukke kalkstensøer i området.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 25 km

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • 3 restauranter
  • Bar
  • Mulighed for villa med egen pool
  • Spa
  • Vandsport
  • Fitness

Andre hoteller på Phuket

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.