Rejser til Thailand, Phuket, The Racha, bar

The Racha

The Racha, Koh Racha, Thailand

Midt i den romantiske bugt på øen Racha Yai finder du et luksuriøst og bæredygtigt åndehul for både krop og sjæl på resortet The Racha - medlem af Small Luxury Hotels of the World. Med den brede, hvide strand lige nedenfor og de omkringliggende grønne klipper indrammes The Racha på smukkeste vis. Du bor i eksklusive villaer og kan fordrive tiden ved pool eller strand, lade dig forkæle i den lækre Anumba spa, spille tennis eller udforske det farverige undervandsliv med snorkel og dykkerudstyr.

Bæredygtig respekt for miljøet

The Racha drives efter klare miljøansvarlige principper, og anses som en af de bærende kræfter mod Thailands miljøvenlig turisme - hvor lukusus ikke er en bekostning på naturens vegne. Gennem en række grønne og økologiske tiltag arbejder The Racha for at overhænde og bevare øens smukke natur til kommende generationer. Tiltagene tæller blandt en minimering af plasticforbrug, brug af genanvendelige materialer, grønne energikilder samt deres økologiske og hydrologiske farm, der producerer frugt og grønt til resortets gæster. 

The Racha

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Det femstjernede luksusresort The Racha ligger syd for Phuket på øen Racha Yai i Andamanhavet. The Racha munder ud i en halvmåneformet bugt med en kridhvid strand og krystalklart vand. Midt i den 20 hektar store tropiske have bor du i en af 85 indbydende, hvide villaer. Du kan vælge mellem otte villatyper, der kan rumme alt fra terrasse, jacuzzi, samt private indendørs og udendørs pools. For den ultimative oplevelse på The Racha kan du også booke The Lighthouse, hvor du bor i et fem-etagers fyrtårn på 150 m2 med privat pool, solterrasse og et fænomenalt 360 graders udsyn over Racha Yai og Andamanhavet.

På The Racha er der tusind ting at foretage sig. Du kan spille tennis, dyrke yoga, træne i fitnesscenteret, udforske den lille ø på vandreture, på mountainbike eller i kajak samt lære at lave autentisk thaimad. Der er selvfølgelig også rig mulighed for dejlig afslapning ved poolen eller stranden, og i den fantastiske Anumba Spa venter den totale selvforkælelse. Fra Racha Yai kan du også tage på bådudflugter til de omkringliggende øer som James Bond Island, Phi Phi Island, Khai Island, Krabi Four Beaches, og Racha Noi Island.

For nybegyndere og erfarne dykkere er The Racha også lidt af et paradis. Her er rig mulighed for at snorkle og dykke ned til koraller og farverige fisk ved sandbunden eller dybere ned til de blåplettede rokker og stimer af barracudaer. På Racha Dive Center tilbydes en række dykkerkurser.

På The Rachas restauranter The Earth Cafe, Sunset Restaurant og Fire Grill kan du nyde alle dagens måltider og skønne internationale klassikere, sunde anretninger med masser af frugt og grønt fra deres hydroponiske køkkenhave samt selvfølgelige den fantastiske autentiske thaimad med lækre krydderurter og frisk skaldyr. I din villa kan du også afholde en private barbeque med egen kok. Du kan også nyde lækre is, kolde forfriskninger og drinks ved både poolen eller en af de to barer.

 • Direkte ved stranden

Faciliteter

 • Infinity-pool
 • 3 restauranter
 • 2 barer
 • Tennis
 • Yoga
 • Spa
 • SUP Boards
 • Kano/kajak
 • Mountain bikes
 • Fitness
The Racha

Relaterede rejser

Andre hoteller på Thailands paradisøer

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.