Rejser til Thailand, Phuket, Katathani Phuket Beach Resort, stranden

Katathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort, Phuket, Thailand

Langs en af Phukets bedste strande, den 850 meter lange gyldne Kata Noi-strand, ligger der kun et enkelt hotel, nemlig det skønne Katathani Phuket Beach Resort omkranset af en stor tropisk have.

Det er et stort resort, som tilbyder et væld af aktiviteter og faciliteter, så her er noget for selv den kræsne gæst.  Slæng dig i en liggestol ved en af hotellets hele seks swimmingpools, hvoraf nogle ligger helt ned til stranden. Her er både rolige pools til dig, der ønsker at dase i solen, og aktive pools med mere sjov som bl.a. en vandrutsjebane. Til de mindste er der yderligere fire børnepools samt både indendørs og udendørs legeplads, så hele familien kan nyde ferien sammen.

Du kan holde din fysiske form ved lige i resortets fitnessrum og måske endda prøve kræfter med den lokale sport, thai-boksning.

Du kan få massage og ordnet negle på græsplænen ved stranden eller vælg for den ultimative forkælelse en behandling i Tew Son Spa.

Med hele seks restauranter og fem barer tilbyder Katathani Phuket Beach Resort et bredt kulinarisk udvalg. Lige udenfor resortet finder du ydermere enkelte butikker og restauranter, og ønsker du et bredere udvalg, er du kun ca. 10 minutters gang fra den livlige by Kata.

På Katathani Phuket Beach Resort er hensyn til miljøet en kerneværdi. Hotellet er Travelife Gold certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordre gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Katathani Phuket Beach Resort har du truffet et grønnere valg.

Katathani Phuket Beach Resort

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Med sin eminente beliggenhed ved den lange Kata Noi-strand er Katathani Phuket Beach Resort er ideelt valg for dig, der ønsker en billedskøn strand i rolige omgivelser og et resort med mange faciliteter.

De 479 værelser og suiter er store og smagfuldt indrettet. Værelserne og suiterne er fordelt i Bhuri Wing bagerst i resortet og Thani Wing fremme ved stranden. Alle har balkon eller terrasse, så du kan nyde de lune thailandske aftener. I Bhuri Wing kan du også bo i værelse med direkte adgang fra din terrasse til swimmingpoolen.

 • Direkte ved stranden
 • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

 • 6 restauranter
 • 5 barer
 • 4 pools
 • Værelser med direkte adgang til pool
 • Flere børnepools
 • Familievenligt
 • Vandrutsjebane
 • Spa
 • Fitness

Andre hoteller på Phuket

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.