Thailand, Chiang Mai, The Bush Camp, Tent Terrace

The Bush Camp by Elephant Hills

The Bush Camp by Elephant Hills, Chiang Mai, Thailand

2 timers kørsel fra Chiang Mai venter en uforglemmelig oplevelse i den luksuriøse teltlejr, The Bush Camp by Elephant Hills. Her bor du midt i midt i den nordthailandske natur i håndlavede safaritelte med udsigt til Ping-floden, de frodige landskaber og bjerge i horisonten. Det er en enestående chance for at opleve det smukke, autentiske Nordthailand og de 9 fritgående thailandske elefanter på allernærmeste hold.

The Bush Camp by Elephant Hills

(Officiel hotelkategori 0 stjerner)

I Nordthailands frodige landskaber ligger The Bush Camp by Elephant Hills med udsigt til Ping-floden, templer og bjerge. Her bor du i en af de 10 luksuriøse safaritelte, der er bygget af dygtige lokale håndværkere, og som byder på rustik charme og alt hvad du kan forvente af moderne komfort som Wi-Fi, varme bade, elektricitet og en stor balkon. I denne naturskønne lomme langt væk fra storbyernes larm og stress findes en idyllisk del af den thailandske natur, som kun forstærkes af områdets fritgående elefanter og farverige fugleliv. De grå snabeldyr passes og plejes af The Bush Camp, som i samspil med dyrlæger sørger får at elefanterne får alt hvad de har brug for af mad, medicinsk opsyn og kærlig pleje. Foruden de uforglemmelige møder med elefanter og den vilde udsigt til Ping-floden og bjergene venter også skønne thailandske måltider, kølige drinks og forfriskende dyp i infinity-poolen.

Dag 1: Du ankommer til The Bush Camp by Elephant Hills ved formiddagstid, hvor en dejlig thailandsk frokost venter. Herefter bliver du vist rundt i elefantparken med en enestående mulighed for at se og fodre de 9 fritgående hunelefanter i deres naturlige habitat. Her får du også indblik i mahutternes dybe forbindelse til naturen og hverdag med elefanterne. Om aftenen gælder det blot om at indtage det betagende syn ud over bjergtoppene og Ping-floden, som udgør livsnerven i det nordlige Thailand. Glæd dig til drinks, nordthailandsk BBQ og en skøn middag, mens solen går ned over bjergene, inden du går til ro i dit luksustelt.

Dag 2: Du bydes godmorgen med en frisk og lækker morgenmadsbuffet inden dagen for alvor begynder. I den frodige skov bydes du velkommen med den traditionelle thailandske kaffe - Kafee Boran - og de velsmagende kokos-rispandekager “kanom krok” inden mahutterne viser, hvordan de plejer og arbejder med elefanterne. Det er en sand fornøjelse at se elefanterne få deres morgenbad, og rørende at opleve den kærlige pleje og opmærksomme omsorg, de får her. Efter en begivenhedsrig morgen kommer du tilbage til lejren, hvor en sidste frokost med udsigt til bjergene og floden venter. Efter check-out og farvel føres du videre på din rejse.

Vær opmærksom på at The Bush Camp ikke er for børn under 4 år.

Alle måltider, aktiviteter og transport er inkluderet i opholdet.

 • 2 timers kørsel fra Chiang Mai lufthavn

Faciliteter

 • Inkl. helpension
 • Inkl. udflugter
 • Restaurant
 • Bar
 • Infinity-pool
 • Gratis Wi-Fi
 • Familievenligt
 • Møbleret terrasse
 • Kaffe/te-faciliteter
 • Aircondition

Relaterede rejser

Andre hoteller i Chiang Mai & Nordthailand

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.