Thailand, Chiang Mai, Khum Lanna, Rooms Inside

Khum Lanna - Country Retreat

Khum Lanna - Country Retreat, Chiang Mai, Thailand

Khum Lanna tilbyder besøgende et indblik i Lanna-kulturens verden gennem forskellige aktiviteter. Udtrykket "Khum" oversættes til "hus" eller "residens", og Khum Lanna er stedet, der inviterer gæster til at udforske og værdsætte Khum Lannas særlige charme.

Beliggende i Phrao-distriktet omkring 1½ times kørsel fra Chiang Mai by, tilbyder Khum Lanna en afslappet atmosfære midt i det Nordthailandske landskab.

Khum Lanna - Country Retreat

Khum Lanna minder om et traditionelt thailandske hjem i det nordlige Thailand. Teaktræshusene udstråler en varm atmosfære af afslappet thailandsk livsstil, beliggende i en frodig grøn have. Værelserne er alle  komfortabelt indrettet, og udstyret med moderne bekvemmeligheder for at sikre et behageligt ophold og samtidig bevare en følelse af traditionel charme. Alle 12 værelser har adgang til en stor fælles terrasse, hvor det er et ideelt sted at slappe af og socialisere.

Det er kun muligt at købe ophold med inkluderede måltider og aktiviteter. 

Faciliteter

  • Cykler
  • Aktiviteter
  • Inkl. udflugter

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.