Rayavadee

Rayavadee, Krabi, Thailand

Rayavadee er et eksklusivt og prisvindende resort med en uovertruffen beliggenhed i Krabi ud til tre strande og Andamanhavet. Med sine store luksusvillaer, mange faciliteter, hjertelig service og fantastiske restauranter yder Rayavadee de spektakulære omgivelser den største retfærdighed!

Rayavadee er medlem af Leading Hotels of the World.

Rayavadee

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Omsluttet af en farverig og mangfoldig flora og fauna byder luksusresortet Rayavadee på helt enestående omgivelser. Gå på opdagelse i områdets skønhed, og find små laguner, grotter, klippeøer og stejle kalkstensbjerge. Du lokkes helt naturligt ned til de tre dejlige sandstrande. Da store klipper afskærer resortet fra fastlandet, ankommer du hertil via en kort bådtur – helt magisk!

Rayavadee består af 94 charmerende, runde pavilloner (hovedparten i to etager) samt syv vilde villaer, som med den gode afstand til hinanden i den tropiske have minder lidt om en landsby og sikrer en behagelig følelse af privatliv. Vi anbefaler særligt Deluxe Pavillonerne (90 m2), der er charmerende og stilistisk indrettet med smukt og farverigt kunsthåndværk samt en skøn udendørsterrasse. Kunne du tænke dig en privat pool? Så book de lidt større Deluxe Pool Pavilion (115 m2). Rejser du med familie, så anbefaler vi de lidt større Family Pavilion (137 m2), og selvfølgelig Family Pool Pavilion (167 m2) med privat pool. Ønsker du den ultimative oplevelse på Rayavadee med plads til hele familien eller vennerne, så hør os om Rayavadees villaer.

Du forkæles med fantastisk mad på Rayavadees fire restauranter. Spis en romantisk middag med klassisk thai-mad på Krua Phranang og en skøn frokost eller fortryllende aften i The Grotto, hvor du sidder i en kalkstensklippes grotte og nyder den magiske stemning.

Lad timerne gå på stranden, ved den store pool eller med ren nydelse i Rayavadee’s Spa, der byder på revitaliserende massager og behandlinger. På resortet har du også mulighed for bl.a. at spille tennis og squash, windsurfe og ro i kano.

Vil du opleve mere af områdets smukke øer med speedbåd, udforske Krabis vilde natur og farverige kultur og gastronomi, så tilbyder Rayavadee en række uforglemmelige udflugter og oplevelser for både store og små.  

  • Direkte ved stranden
  • Transport med båd til resortet

Faciliteter

  • 4 restauranter
  • Pool
  • Barer
  • Udflugter
  • Vandsport
  • Spa
  • Squash
  • Tennis

Andre hoteller i Krabi

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.