Thailand Koh Samui Centara Reserve Samui Lounge

Centara Reserve Samui

Centara Reserve Samui, Koh Samui, Thailand

På Centara Reserve Samui bliver dine sanser forkælet og plejet fra start til slut.

Træd ind i en verden af luksus og afslapning på det 5-stjernede Centara Reserve Samui, der kun har få år på bagen. Et himmelsk tilflugtssted, hvor skønhed og komfort forenes på fortryllende vis. Det eksklusive boutiquehotel ligger på den maleriske thailandske ø Koh Samui. En sand perle med en imponerende tropisk have og direkte adgang til den sydlige ende af Chaweng Beach, som er mere rolig og idyllisk.

Centara Reserve Samui

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Centara Reserve Samui byder både store og små velkommne med åbne arme og gæstfrie smil.

Værelser, suiter og villaer er alle i et smukt og moderne design, indhyllet i blide farver og fyldt med naturligt lys, der åbner op for betagende udsigter fra egen terrasse eller balkon, der hører sig til samtlige værelser. Der er kræset og tænkt omhyggeligt over alle detaljer i indretningen, som skaber en perfekt symfoni af luksus og ro. Alle værelser er med udsigt til enten hav eller en overdådig tropisk have. Rejser i hele familien sammen, er der god plads til alle i Reserve Ocean suiten. Du kan også få direkte adgang til en af hotellets swimmingpools fra Deluxe Pool Access værelset, eller du kan booke en villa på 500 m2 med direkte adgang til den lange vidunderlige strand.

Faciliteterne på det enestående hotel er en sand hyldest til velvære. Dyk ned i den fornemme infinity- pool, hvor vandet nærmest smelter sammen med horisonten eller plask rundt i børnepoolen – her er plads til alle. Du kan også give dig hen til hotellets eksklusive spa-område, hvor en verden af afslapning venter med blide behandlinger. Fitnesscenteret er veludstyret, og du kan også booke en yoga-session. Du kan vælge mellem 4 restauranter og 2 barer på Centara Reserve Samui, der alle i den grad ligger op til en kulinarisk fest for sanserne med store smagsoplevelser fra både det thailandske- og internationale.

Hotellet omfavner øens naturskønhed og søger aktivt at minimere deres miljømæssige fodspor ved at implementere innovative grønne løsninger. På Centara Reserve Samui bliver du inviteret til at opleve luksus på en måde, der ikke kun forkæler, men også respekterer og bevarer den storslåede natur omkring dig.

Centara Reserve Samui er et eksklusivt tilflugtssted, hvor hvert øjeblik er en souvenir, og hvor livet bliver defineret af ren luksus. Velkommen til et ophold, der går ud over forventningerne og efterlader dig og dine kære med minder for livet.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 10 km

Faciliteter

  • Bar
  • 4 restauranter
  • Fitness
  • Spa
  • Massage
  • Infinity-pool
  • Boutiquehotel
  • Mulighed for villa med egen pool

Andre hoteller på Koh Samui

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.