Thailand, Hua Hin, Centara Grand Beach Resort & Villas, Beach Drinks

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, Hua Hin, Thailand

Det elegante Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin blev bygget i 1923, men er i dag nænsomt renoveret til et smukt og moderne luksusresort i klassisk kolonistil. Her hviler en helt særlig atmosfære af ro og historie, hvori du kan nyde den direkte beliggenhed ud til stranden, de parkagtige haver med figurklippede buske og fire swimmingpools. Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin er EarthCheck Gold certificeret og lever dermed op til en lang række fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø og bæredygtighed.

Mærk havets brise og historiens vingesus

Man fornemmer omgående den historiske charme fra 1920’ernes Thailand på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin. Som jernbanehotel var stedet med til at vække den sovende fiskerby Hua Hin og transformere den til et livligt og vigtigt knudepunkt mellem Thailand og Malaysia. Hua Hin blev med sit nybyggede jernbanehotel og idylliske omgivelser ud til stranden hurtigt en mondæn og diskret oase. Som en sjov sidehistorie er Centara Grand Beach Resort opført i samme byggestil og af den arkitekt, som også tegnede de royales sommerpalads i området.

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Med solen glimtende i havet lige udenfor og stedets skønne koloniale detaljer i teak, marmor og betagende prismelysekroner er det helt fortjent at Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin, er et af de mest eftertragtede og berømte historiske hoteller i Thailand.

Resortet rummer 207 elegante værelser og suiter samt 42 villaer med privat pool, som alle er indrettet i kolonitidens stil med luksuriøse detaljer og materialer. Alle værelser har udsigt til de fantastiske haver eller den private strand. Dertil indeholder de alt hvad du kan forvente af moderne faciliteter.

Med de grønne, skyggefyldte palmer i baggrunden og det azurblå hav brusende ind over den stille strand venter en eminent strandferie på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin. Oppe på resortet kan du nyde de tropiske haver og imponeres af de mange udsigtsposter og figurklippede buske, som blandt andet tæller en 100-år gammel elefant!

På resortet finder du fem skønne restauranter, tre barer og 24-timers roomservice. Nyd eksempelvis en skøn high-tea på The Museum, delikate japanske specialiteter med et moderne twist på Hagi, spis i ægte 1920’er stil på Railway eller tag på COAST Beach Club & Bistro og nyd skaldyr og andre grillede delikatesser med direkte udsigt til havet.

Af faciliteter tilbydes bl.a. fire store swimmingpools (en af dem med undervandshøjtalere og klassisk musik), børnepools, to tennisbaner, fitness, skønt spa, børneklub og forskellige daglige aktiviteter. Ikke langt fra resortet finder du også nogle af Hua Hins fineste golfbaner.

 • Direkte ved stranden
 • Centrum: 0 km

Faciliteter

 • 4 pools
 • Børnepool
 • 5 restauranter
 • 3 barer
 • Fitness
 • Spa
 • Tennisbaner
 • Gratis Wi-Fi
 • Børneklub
 • Terrasse eller balkon

Relaterede rejser

Andre hoteller i Hua Hin

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.