Rejsemål på De Vestindiske Øer

Rejsemål på De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer består af tre større og mange mindre ubeboede øer. Jomfruøerne, Virgin Islands, som øgruppen hedder i dag, er et turistparadis, hvor du kan opleve dansk kultur, et dejligt tropisk klima og møde en venlig befolkning. Læn dig tilbage og nyd naturens smukke farvespil, begrav fødderne i det bløde sand og lad dig forføre af det rolige caribiske tempo på en ferie på De Vestindiske Øer, som du længe vil mindes.

St. Thomas, St. John og St. Croix

De tre største øer, St. Croix, St. Thomas og St. John, er omgivet af det azurblå Atlantiske Ocean mod nord og det mere rolige turkisklare Caribiske Hav mod syd. 
På rejser til De Vestindiske Øer går du i Von Scholtens fodspor® og får fortalt historien om Danmarks kolonisering af øerne i 1600-tallet og om slaveriet frem til 1848, hvor slaverne blev frigivet af den danske generalguvernør Peter von Scholten.

Klik på kortet herunder, eller brug knapperne længere nede, for at læse mere om rejsemålene på De Vestindiske Øer.

Læs mere
Vælg område
Vil du til Vestindiske Øer?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi har rejseeksperter med speciale i hvert deres område

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.