De Vestindiske Øer

  • Rejsetid

    ca. 13 timer

  • Bedste årstid

    november - august

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

Hoteller på De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer byder på mange spændende og charmerende former for hoteller. Om du er til luksushotel med stemning og havudsigt, bungalow med palmer og strand eller et beach resort med swimmingpool og spa, så kan De Vestindiske Øer tilbyde dig det. Vores rejseeksperter har ofte selv besøgt destinationerne og undersøgt de forskellige hoteller. De har fået opbygget et godt netværk og et tæt samarbejde med hotellerne på De Vestindiske Øer, og derfor kan vores rejseeksperter garantere, at du får det bedste hotel til prisen, så din ferie til De Vestindiske Øer bliver, som du har drømt om.
Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.