Bo med udsigt til hav og haver på Jan Thiel Resort

Curaçao - Curacao
 • Få minutters gang fra stranden
 • Stort poolområde med separat børnepool
 • Lyse lejligheder og villaer
 • Omgivet af dejlige, skyggefulde haver

Beliggende kun 3 minutters gang fra stranden

En rejse til Curaçao byder på kridhvide bounty-strande, eventyrlig natur og masser af spændende oplevelser og aktiviteter. Curaçao er den største af ABC-øerne med mere end 35 strande, nogle mere afsides og private end andre. Størstedelen af Curaçaos strande er spredt ud langs den sydvestlige kyst, hvor vandet er roligt og krystalklart. Curaçao tilbyder også den spændende, aktive familieferie, hvor der lægges op til underholdning med sikkerhed for hele familien. Med den smukke natur både på land og under havets overflade er der rig mulighed for at indtage øen på mange forskellige måder. 

Hotellet tilbyder lyse rummelige lejligheder og villaer med udsigt over de smukke omkringliggende haver og havet. Alle værelser er udstyret med aircondition, gratis wi-fi, værdiboks samt køkkenfaciliteter.

Jan Thiel Resort har en stor swimmingpool med dertilhørende børnepool. I receptionen er det muligt at booke en bred vifte af aktiviteter og ture, blandt andet mountainbiketure i den smukke natur eller dykkerskole.

Hotellets restaurant tilbyder en varieret morgenmadsbuffet, samt frokost og middag. Udover den normale menu tilbydes der ofte forskellige temabuffeter. Gæster kan også få en forfriskende drink ved poolen eller hotellets bar. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Bestil senest 10. december 2018 og bo billigt!

Curaçao

Curacao

7 nætter / 8 dage

fra kr. 11.520

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Curaçao

Rejser til Curaçao i Caribien

En af de bedste ting ved Curaçao er dens beliggenhed tæt på ækvator, hvilket gør, at klimaet er fremragende året rundt. Øen har en gennemsnitstemperatur på 27 grader – nogle perioder mere tørre eller våde end andre.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Curacao - 7 nætter

Livingstone Jan Thiel Resort
Se kort

Livingstone Jan Thiel Resort

Beliggenhed: Curaçao, Curacao

Hotellet tilbyder lyse rumlige lejligheder og villaer, med udsigt over de smukke omkringliggende haver og havet. Alle værelser er udstyret med aircondition, gratis Wi-Fi, sikkerhedsboks samt køkkenfaciliteter.

Jan Thiel Resort har en stor swimmingpool med dertilhørende børnepool, gratis minibus til det nærliggende supermarked, Jan Thiel Beach området og strandklæder til brug ved poolen eller ved stranden. I receptionen er det muligt at booke en bred vifte af aktiviteter og ture, blandt andet mountainbike ture i den smukke natur, eller dykkerskole.

Hotellets restaurant tilbyder en varieret morgenmadsbuffet, samt frokost og middag. Udover den normale menu tilbydes der ofte forskellige tema buffeter. Gæster kan også få en forfriskende drink ved poolen eller hotellets bar. 

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Martin, Marianne, Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser