Curaçao
  • Rejsetid

    12-14 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

Curaçao - et caribisk paradis

Du begiver dig ned gennem Willemstads farverige gader, hvor de pastelfarvede huse udgør rammen for den lille, UNESCO-beskyttede hovedstad. En kat ligger i skyggen og sover, og en smilende gadesælger tilbyder dig smagsprøver på frisk ananas. Stemningen er tilbagelænet på en måde, som du kun finder i Caribien. 

Se alle rejser til Curaçao

Den primære grund til, at du vælger at tage til Curaçao, kunne meget vel være de 35 postkortstrande, som strækker sig langs det meste af kysten. Der er ikke meget som en strandstol, en drink og udsigten over det krystalklare hav, som kan få dig til at slappe af og nyde ferien med din bedre halvdel eller hele familien.

Hvor skal man bo på Curaçao?

Har du friet til din udkårne, eller skal I på bryllupsrejse? Curaçao er perfekt til en romantisk getaway for par, men ligeledes særdeles familievenligt og sikkert. Her finder du all inclusive-ophold på de luksuriøse resorts og hoteller, eller du kan vælge en ferielejlighed med køkkenfaciliteter. Udforsk øen med partner eller børn, for her er masser af aktiviteter og underholdning for hele familien. Med den smukke natur både på land og til vands kan du indtage øen på forskellige måder. Se vores udvalgte hoteller her

Curaçao og ABC-øernes privilegerede beliggenhed

Curaçao er den største af ABC-øerne, som består af Aruba, Bonaire og Curaçao. Disse tre øer ligger i det sydlige Caribien tæt på Venezuelas kyst og således beskyttet mod orkaner. Øen er især kendt for sine fantastiske snorkel- og dykkeroplevelser, og har omkring 65 forskellige områder, du kan udforske under vandet. Du kan se barracudaer, havskildpadder og koraller på en dukkert med snorkel og maske i det turkisblå hav. Størstedelen af Curaçaos 35 strande ligger langs den sydvestlige kyst, hvor vandet er roligt og krystalklart. På ferien kan du slappe af som aldrig før, mens du suger alle de eksotiske indtryk til dig.

Hvad kan jeg opleve på Curaçao?  

Willemstad, som er øens hovedstad, blev i 1997 optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin smukke arkitektur og det multikulturelle samfund, der eksisterer på øen. Byen har masser af charme med sine pastelfarvede huse i kolonistil og farverige kunstgallerier. Curaçao byder på et væld af oplevelser, fra action-prægede mountainbiketure til klassisk sightseeing og museumsbesøg. Servicen er i højsædet, hvor forholdene bliver tilpasset dine ønsker og behov for den ideelle ferie. Christoffelpark er den største nationalpark og et must for alle, der besøger øen. Parken har en rig bestand af flora og fauna, og naturelskere vil opleve, at parken huser fugle og plantearter, der ikke er at finde andre steder i verden.

Vejret på Curaçao

Hvornår er det bedst at besøge Curaçao? Er der solskin året rundt? Hvornår er det orkansæson? Det er rart at vide noget om vejrforholdene, før du bestiller din drømmerejse. Der er sjældent forskel på vejret og temperaturen, da destinationen er behageligt varm året rundt. Få besvaret dine spørgsmål på vores side om vejret på Curaçao.   

Skal du til Curaçao i 2020?

Har du været på Curaçao før, eller er det første gang, du begiver dig mod den tidligere hollandske koloni? Det gør ingen forskel, om det er et nyt rejsemål eller et kært gensyn, for hos Profil Rejser finder du masser af inspiration. Curaçao har masser at byde på for både par, grupper og børnefamilier, og vi holder dig naturligvis opdateret på de nyeste tendenser. Tag et kig på vores store udvalg af rejseforslag og tilbud med gode priser. Du kan også opleve Curaçao på krydstogt i Caribien. Mange krydstogter i Caribien starter fra Miami eller Fort Lauderdale i Florida.

Vores løfte til dig

Hos Profil Rejser kan vi langt mere end at ekspedere dig. Vi kan inspirere dig. Vi vil skræddersy dine oplevelser på Curaçao, så du får lige præcis den ferie, du har drømt om. Vi guider dig med omhu gennem tilvalg og fravalg. Som en skrædder tager vi mål og syr ruten med de hoteller, fly og priser, du ønsker.

Send en rejseforespørgsel

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Curaçao?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.