Curaçao
  • Rejsetid

    12-14 timer

  • Bedste årstid

    Hele året

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

Rejser til Curaçao i Caribien

En af de bedste ting ved Curaçao er dens beliggenhed tæt på ækvator, hvilket gør, at klimaet er fremragende året rundt. Øen har en gennemsnitstemperatur på 27 grader – nogle perioder mere tørre eller våde end andre.

Se alle rejser til Curaçao

En rejse til Caribien byder på kridhvide bounty-strande, eventyrlig natur og masser af spændende oplevelser og aktiviteter. Har du rejsefeber og vil gøre drømmen til virkelighed, hjælper vi dig gerne med at sammensætte den perfekte ferie til Caribien lige efter dine ønsker.

Willemstad er øens hovedstad og blev i 1997 optaget på UNESCOs verdensarveliste bl.a. på grund af det multikulturelle samfund der eksisterer på øen. Byen oser af charme med sine pastelfarvede huse i ægte kolonistil og farverige gallerier. 
Curaçao er den største af ABC-øerne med mere end 35 strande, nogle mere afsides og private end andre. Størstedelen af Curaçaos strande er spredt ud langs den sydvestlige kyst, hvor vandet er roligt og krystalklart. På din ferie i dette vestindiske paradis kan du slappe af, mens du med alle sanserne suger de eksotiske indtryk til dig.

En rejse til Curaçao tilbyder…

Dette ferieparadis i Caribien tilbyder dig en uforglemmelig bryllupsrejse eller et romantisk ”getaway” med all inclusive på de bedste hoteller med luksusværelser og ferielejligheder. Curaçao tilbyder også den spændende, aktive familieferie, hvor der lægges op til underholdning med sikkerhed for hele familien.
Med den smukke natur både på land og i vand er der rig mulighed for at indtage øen på mange forskellige måder. Curaçao byder på et væld af oplevelsesmuligheder, fra action-prægede mountain bike ture til klassisk sight seeing og museumsbesøg. Servicen på Curaçao er i højsædet, hvor forholdene tilpasses dine ønsker og behov for den perfekte ferie.

Curaçaos natur

Christoffelpark er den største nationalpark på Curaçao og et must for alle der besøger øen. Parken har et rigt udvalg af lokal flora og fauna, og naturelskere vil opleve, at parken summer af lokale fugle og planter, som omfatter arter, der ikke er at finde andre steder i verden end på øen.

Øen er kendt for sine fantastiske snorkling- og dykkeroplevelser, og byder på 65 forskellige områder at udforske. Du kan bl.a. opleve barracudaer, havskildpadder og farverige koraler på en tur ud i det turkisblå hav.

Læs mere om krydstogter til Curaçao her

Find din rejse til Curaçao under fanen 'Rejsetilbud', hvor du kan se vores færdige pakkerejser med fly og hotel. Hvis du ønsker at skræddersy din rejse, sidder vores dygtige rejsekonsulenter parat til at hjælpe dig med flyrejse og hotelpakke.

Se vores rejser til Curaçao her


Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Curaçao?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.