Long Island

  • Rejsetid

    11 -14 timer

  • Bedste årstid

    oktober-juli

  • Tidsforskel

    -5/-6

Velkommen til kontrasternes ø Long Island, der er præget af både Det Caribiske Hav såvel som Atlanterhavet.

Long Island er kontrasternes ø med alt fra bragende bølger til havblik og charmerende landsbyer. Øens er kun 128 km lang og 6 km bred på det bredeste stykke, og med beliggenheden kan øen opleves på to vidt forskellige måder, alt efter hvor du befinder dig. På østkysten brager Atlanterhavets bølger mod høje, dramatiske klipper, mens vestkysten prydes af smukke sandstrande med roligere vand. På øens øvrige områder finder du plantageruiner, kønne landsbyer, historiske småhytter og blå og hvide gotiske kirker. 

Verdens dybeste blå hul og pink sandstrande

Den spektakulære natur på Long Island byder på uovertrufne aktivitetsmuligheder for naturelskere fra hele verden. Ikke mindst fordi Long Island har verdens dybeste blå hul at dykke i, muligheden for at se hajer i deres naturlige omgivelser og de hvide og pink sandstrande, der er overstrøet med fine muslingeskaller. Derudover gemmer østkysten på smukke koralrev, hvor vestkysten med de azurblå bugter er ideelle til fugleobservation, kajakroning eller en dejlig badetur.

Plantageruiner og hulemalerier

Er du interesseret i historiske levn og vidnesbyrd er plantageruinerne, Long Island Museum og ikke mindst det gamle hulesystem med fint bevarede hulemalerier absolut et besøg værd. 

Læs mere
Vil du til Long Island?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.