Grand Bahama

  • Rejsetid

    11-14 timer

  • Bedste årstid

    oktober-juli

  • Tidsforskel

    -5/-6 timer

Grand Bahama er den nordligst beliggende ø i Bahamas øgruppen blot 86 km fra Floridas kyst.

Øen har ca. 52.000 indbyggere, og Freeport er den største by oplagt til shopping med et hyggeligt bymiljø og natteliv - her finder du et væld af restauranter, men også golfbaner og kasinoer. 

Bade- og dykkerferie på Grand Bahama i det nordlige Caribien

De kilometerlange strande og det indbydende, klare vand er Grand Bahamas trækplaster nr. 1, men øen har meget at byde på for enhver smag og aldersgruppe. Naturen er værd at udforske, og hvis du vælger at gøre det i kajak, er det en sjov oplevelse, som kan tage dig ind i ellers ufremkommelige mangroveskove og smukke å-områder. Peterson Cay National Park er et af de steder, der kun kan nås via båd. Den er en af de mindste nationalparker og perfekt til en picnic eller en dagstur.  Alt plante- og dyreliv på øen er beskyttet, hvilket bl.a. betyder, at man ikke må fiske eller fjerne koralrev. 

Oplev Bahamas utrolige flora og fauna

Den botaniske have, Garden of the Groves, er et frodigt sted, du ikke må snyde dig selv for. Her findes over 10.000 plante- og træarter, der tiltrækker et hav af forskelligartede fugle og sommerfugle. Inden i den botaniske have finder du Grand Bahama labyrinten, som er en kopi af Chartres labyrinten fra den franske katedral af samme navn. Tanken bag labyrinten i den botaniske have var ønsket om et spirituelt rum for de besøgende. I en anden boldgade, men ikke mindre interessant, er parfumefabrikken i Freetown. Her har du mulighed for både at se med ved tilblivelsen af parfume og lave din egen personlige duft. 

Er du interesseret i en eksotisk rejse til Grand Bahama og finder du ikke lige det du søger, kan du kontakte en af vores rejsekonsulenter, der ser frem til at hjælpe dig med at skræddersy din rejse helt efter dine ønsker.

Lad os hjælpe dig med din rejse

Læs mere
Vil du til Grand Bahama Island?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.