Intimt strandresort på Arubas bredeste strand

Aruba - Nordvest
 • Afslapning på intimt strandresort
 • Arubas bredeste strandstrækning
 • Oplagt til romantisk "getaway"
 • Forkæl krop og sjæl i resortets spaafdeling

Manchebo Beach Resort & Spa er Arubas mest intime strandresort med lidt over 70 værelser. Resortet ligger på Arubas bredeste strandstrækning og er oplagt som romantisk "getaway" i et par uger.

Med en gennemsnitstemperatur på 25-27 grader både sommer og vinter, indbyder Aruba til svømmeture året rundt. En rejse til Aruba byder på alt fra kridhvide bountystrande, eventyrlig natur og masser af spændende oplevelser og aktiviteter. 

Dette vestindiske ferieparadis tilbyder dig en uforglemmelig bryllupsrejse eller et romantisk ”getaway”. Aruba tilbyder også den spændende, aktive familieferie hvor der lægges op til underholdning med sikkerhed for hele familien. 

Med verdens smukkeste strande byder Aruba dig velkommen til afslapning, hvor du kan nyde solen i fred og ro. Oplevelse og service er i højsædet på øen hvor forholdene tilpasses dine ønsker og behov for den perfekte ferie. 

The Manchebo Beach Resort & Spa er Arubas mest intime strandresort bestående af lidt over 70 Deluxe Ocean og Garden View værelser. Slap af ved Det Caribiske Hav, mens du nyder en tropisk frugtsmoothie eller nogle herlige caribiske cocktails. Du omgives af ro fra det øjeblik, du ankommer. Sørg også for at forkæle krop og sjæl med diverse spabehandlinger i resortets spaafdeling, der ligger lige ud til havet eller deltag i yogatimer på stranden.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Aruba

Nordvest

12 nætter / 13 dage

fra kr. 22.020

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

Aruba - 12 nætter

Manchebo Beach Resort & Spa
Se kort

Manchebo Beach Resort & Spa

Beliggenhed: Aruba, Aruba

The Manchebo Beach Resort & Spa er et af Aruba's mest intime strand resort bestående af 72 værelser. Beliggende på Aruba's bredeste strandstrækning, Eagle Beach, er resortet oplagt som romantisk "getaway". Slap af ved det Caribiske Hav mens du nyder en tropisk frugt smoothie eller herlige caribiske cocktails. Nyd et dejligt måltid på en af hotellets fire restauranter, og slap af ved poolen eller på stranden. Hotellet har desuden gratis wifi og fitness facilitet. Sørg også for at forkæle krop og sjæl med spa behandlinger i resortets spa afdeling, der ligger lige ud til havet. Eller deltag i yoga eller pilates timer, der foregår med udsigt til stranden. På værelserne er der TV, gratis wifi, værdiboks. mikroovn og lille køleskab, kaffe/te facilitet, air condition og loftsvifte.

Officiel hotelkategori: 4*
Læs mere her

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Martin, Karina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser