Udflugter i Hue

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter Hue

Nedenfor kan du se et udvalg af vores udflugter i Hue. De fleste priser er baseret på fælles transport med andre gæster, men mod tillæg kan de fleste udflugter også gennemføres på privat basis. Kontakt en af vores erfarne Vietnam-specialister for yderligere info og hjælp til planlægningen af din rejse.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Essensen af Hué | Hue

Hué er tidligere kejserby og var landets hovedstad fra 1802 – 1945. Denne udflugt vil gøre dig klogere på byens historie og vil bl.a. tage bringe dit til det kongelige arkitektoniske kompleks, citadellet, som består af fæstningsværker, kongelige paladser, den forbudte by og andre royale bygninger. Citadellet er også er kendt som ”Den Forbudte Lilla By”. Engang var det et pragtfuldt kejserpalads, der kunne måle sig med Den Forbudte By i Beijing. I dag er det kun få af bygningerne, der er stadig er intakte. Turen fortsætter til nogle af de gamle kejsergrave uden for byen. Bl.a. Kejser Tu Ducs, Kejser Ming Mangs og Kejser Khai Dings gravmæle.

OBS! Kombiner evt. med udflugten ”Sejltur på Duftenes flod” og få frokost med i prisen.

Bemærk: Transport, lokalguide og entréer er inkluderet.

Booking kode: EXHHEHCB

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Dagligt kl. 08.00 og 13.30

Voksen fra kr. 347
Barn fra kr. 260

Heldagstur i Hue | Hue

Turen starter med et bådcruise på Parfumefloden samt et besøg ved Thien Mu Pagoden. Derefter går turen videre til Citadellet, hvor Nguyen-dynastiet regerede fra 1802 til 1945.
Næste stop er det livlige Dong Ba marked, hvor du bl.a. kan opleve hvordan de lokale fremstiller de berømte lampeskærmshatte og røgelsespinde. Om eftermiddagen går turen videre til Tu Duc og Khai Dinh gravmonumenterne.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 614
Barn fra kr. 207

Heldagstur til den demilitariserede zone | Hue

Tidlig afgang fra hotellet i Hue til den demilitariserede zone og den historiske by, Quang Tri. Du besøger Hien Luong broen, der går over floden Hien Ben Hai.
Broen ligger præcist på den 17. breddegrad og udgjorde grænsen, der delte landet i nord og syd, under Vietnamkrigen. Derudover besøger du Vinh Moc tunellerne, Con Thien Firebase, Camp Caroll samt Dakrong broen, som ikke længere bruges, men var en del af Ho Chi Minh-stien, der blev brugt som forsyningsrute til tropper og våben på vejen mod syd. Om eftermiddagen returneres til Hue.

Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Voksen fra kr. 815
Barn fra kr. 167

Royal Middag | Hue

På en rejse til Vietnam er der ingen tvivl om, at man får venlig og imødekommende service, men om man ligefrem bliver behandlet som konger og er ikke sikkert.
Det har du derimod mulighed for at blive på denne lille aftenudflugt, hvor der er mulighed for at deltage i en 10 retters royal middag med udsøgte retter fra det vietnamesiske køkken. For at få den rette stemning bliver alle gæster iklædt kejserlige dragter ved ankomst til restauranten.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 18.00

Voksen fra kr. 450
Barn fra kr. 450