Rejser til Halong Bugten

  • Rejsetid

    14 - 16

  • Bedste årstid

    oktober - maj

  • Tidsforskel

    5 - 6

3½ time i bil øst for Hanoi ligger den imponerende Halong-bugt med mere end 3000 kalkstensbjerge, grotter og huler, der danner baggrund for smukke sejlture. Et ”must” at besøge, når du er i Vietnam.

Det er et betagende syn, at se de kinesiske junkere glide af sted mellem kalkstensformationerne. I bugten bor der mange familier i små landsbyer på vandet. Herfra fisker de eller har små perle- eller muslingefarme. 

En populær aktivitet er at padle rundt i bugten med kajak. Vandet er roligt i Halong bugten, da de mange kalkstensbjerge virker beskyttende mod havstrømmene i bugten. Nedenfor finder du et udvalg af Profil Rejsers hoteller. Kontakt en Asien-specialist for hjælp til planlægningen af din rejse!
Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Lars

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.