Bergen

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Bergen byder på en både charmerende, historisk men også international atmosfære. 

Det smukke billede herover er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Philip Grover

Bergen har eksisteret siden 1070 og var den første by, der blev Norges rigtige hovedstad. Omgivet af imponerede bjerge og flotte fjorde rummer byen den ideelle kombination af natur og historie. Derudover har den en stærk kultur og et spændende byliv. I dag er Bergen en vigtig universitetsby.

Bryggens smalle gader, der er at finde på UNESCOs verdensarvsliste, emmer af fortid og fungerer som en levende historisk del af byen. Det gør selv en gåtur i gaderne til en attraktion. Prøv også Fløibanen på fjeldsiden, der på syv minutter tager dig 320 meter over vandets overflade til en spektakulær udsigt udover byen, bjergene og fjordene.

Bergen har et hav af vandreture for ikke at nævne de mange museer og gallerier. Udforsk også byens restauranter, caféer, souvenirbutikker og legepladser. Byen er især kendt for sit maleriske og livlige fiskemarked samt sit akvarium, hvor dyrene kan opleves i deres naturlige element. 
Læs mere
Vil du til Bergen?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.