Ilulissat

  • Rejsetid

    4-5

  • Bedste årstid

    februar - oktober

  • Tidsforskel

    - 4

Hoteller og vandrehjem i Ilulissat

Ilulissat betyder isbjerge, og det er ikke uden grund, da Diskobugtens største og smukkeste by Ilulissat ligger lige ved isfjordens udmunding. Vi har et varieret udvalg af vandrehjem samt 3- og 4-stjernede hoteller. Vandrehjemmene er typisk af ganske enkel standard – altså en seng at sove i – mens byens fire hoteller er i lidt forskellige kategorier. Alle har dog udsigt mod vandet, nogle tættere på isfjorden end andre, og morgenmad er altid inkluderet.

Et lille tip til byens tre største hoteller: Om sommeren serverer de grønlandsk buffet, som er et lækkert udvalg af grønlandske specialiteter såsom hvalbøf og sælkød, men også friske kammuslinger, rejer, laks og torsk.
Læs mere
Vil du til Grønland?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Merete, Mogens

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.