Konkurrencebetingelser

Du skal være skrevet op til at modtage vores nyhedsbrev pr. e-mail for at deltage i vores krydstogtkonkurrence. Du kan til enhver tid afmelde dig via et link i bunden på hvert nyhedsbrev - linket hedder "Præferencer og afmelding". 

Ved accept af betingelserne giver du samtidig Profil Rejser lov til at offentliggøre dit fornavn og hjemby på vores hjemmeside, Facebook og Instagram. 

Vi offentliggør ikke dit fulde navn, telefonnummer eller din e-mailadresse, og vi deler heller ikke dit fulde navn, telefonnummer eller e-mailadresse med nogen. Vi vil kun benytte telefonnummeret, hvis vi skal ringe til dig i tilfælde af, at du har vundet konkurrencen. Du kan efterfølgende bede om at få nummeret slettet. Nummeret slettes automatisk, hvis du framelder vores nyhedsbrev. 

Præmien er et krydstogt for 2 personer med luksusrederiet Explora Journeys med afgang den 24. februar 2024, og har en samlet værdi på ca. kr. 44.000. Derudover gælder de alm. konkurrencebetingelser.

Måltider, drikkevarer i skibets restauranter, barer og minibar samt adgang til spa-afdelingen, obligatoriske drikkepenge og wifi ombord er inkluderet. Flybilletter er ikke inkluderet - skal tilkøbes. Præmien kan kun anvendes på dette krydstogt og kan ikke ombyttes til kontanter, overføres til andre gæster, endosseres til - eller benyttes på andet hotel. 

Vi trækker vinderen mandag den 16. oktober 2023. Vinderen bliver kontaktet direkte og offentliggøres også (kun via fornavn og by)  på konkurrencesiden, Facebook og Instagram. 

Præmien er personlig, og kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller anden rejse. Skulle du blive forhindret i at deltage på krydstogtet, kan du risikere at præmien bortfalder helt uden nogen form for erstatning. 

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.