Rejser i vinterferien

Vinterferie i sol og varme eller arktiske eventyr

Når mørket og kulden har taget sit faste greb om Danmark, er det tid at komme væk på eventyr. I Profil Rejser kan vi hjælpe med vinterferier lige fra romantiske rejser over skønne rejser med børn til ferier for tre generationer sammen. Vinterferien skræddersys til dig ud fra dine ønsker.

Rejser i skolernes vinterferie

For familier betyder vinterferie ofte rejser i skolernes vinterferie i uge 7 og 8. Også her er det højsæson, så bestil i god tid. Skal det være en paradisø i Det Indiske Ocean, en strandferie i Thailand, en rundrejse i Vietnam eller måske en kortere rejse til Tenerife og også Madeira, hvor du kan nyde lidt forkælelse mellem vandreture i den smukke natur? Tal med os om dine ønsker. Vi håndplukker børnevenlige hoteller og resorts og planlægger vinterferien, så det bliver en stor oplevelse for alle aldre.

Øvrige rejser i vinteren

Har du mulighed for at tage på vinterferie uden for jul/nytår og skolernes vinterferie, er der oftest mindre pres på især flyene fra Danmark. Østen med fx Thailand, Vietnam og Malaysia inviterer til både strandferier og store rundrejser, og det er sommer i Kenya, så hvorfor ikke en safari eventuelt afsluttet med badeferie på Mauritius eller Zanzibar? Mauritius, Seychellerne, Maldiverne og Réunion i Det Indiske Ocean hører til de mest populære rejsemål. I Europa venter smuk natur både på Madeira og Tenerife.

Udvalgte rejser til varmen i vinterferien

Vinterferie med sol eller nordlys?

For mange er vinterferie ensbetydende med en rejse til varme og lys, men oplagte mål for en vinterferie er også Grønland, Svalbard, Nordsverige og Island, for det er sæson for nordlys om vinteren. Drømmer du om at køre hundeslæde på Grønland, skal du også rejse om vinteren. Profil Rejser er eksperter i rejser til de arktiske områder.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din rejse, så du får netop den vinterferie, du drømmer om.

Udvalgte rejser til kolde egne i vinterferien

Krydstogter i vinterferien

Endnu en god mulighed er at tage væk fra vinterkulden til krydstogter under varme himmelstrøg. Hør fx om krydstogter i Caribien, fra Florida gennem Panamakanalen og til Stillehavets mange paradisøer. Du tager afsted, pakker ud en gang for alle og nyder så en perlerække af oplevelser, der bare kommer til dig.

Krydstogter i vinterferien

Uanset hvad dine rejsedrømme og budget er, kan vi finde præcis det krydstogt, som passer dig.

Se krydstogter i vinterferien
Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.