Rejser i vinterferien 2025: Er du til arktiske eventyr eller sol og strand?

Eksotiske eventyr og ferier til tropeøer

Få varmen i vinterferien på disse eksotiske og solrige rejsemål, der inviterer til både daseferie og eventyr.

Rejser til Thailand

Du kan rejse til stort set alle områder af Thailand mellem november og april. Temperaturen er ikke for høj ej heller fugtig. De tropiske omgivelse indbyder til både aktiv og afslappende storby-, strand- og naturferie. Hvad med ø-hop blandt Andamanerhavets paradisøer med hvide sandstrande, farverig snorkling og skønne resorter i alle kategorier? I nord kan du nyde godt af de grønklædte bjerge, den autentiske lokalkultur og det rige dyreliv. Og i pulserende Bangkok kan du opleve forhistoriske templer, shoppe amok og nyde det fantastiske thailandske køkken. Thailand er den ideelle vinterdestination hvor du både sol og badevand vil være blandt dine allierede.

Se vores rejseforslag til Thailand

Rejser til Maldiverne

Langt væk fra sne, sjap og slud ligger Maldivernes koraløer og deres hvide sandstrande, lyseblå laguner og fantastiske resorts. Vintermånederne er tilmed Maldivernes højsæson. Havet er krystalklart og blikstille, så du har virkelig god sigtbarhed, når du svømmer og snorkler. Drømmer du om Maldivernes romantiske skjul, en uforglemmelig familieferie, snorkeleventyr eller fantastisk luksus? Maldiverne har det hele.

Se vores rejseforslag til Maldiverne

Rejser til Zanzibar

Zanzibar kan besøges året rundt, men der er noget helt særligt i at rejse til denne eksotiske perle i det grå vintervejr. Mens du nyder den behagelige varme (20-30 °C) har du rig lejlighed til at nyde det søde liv på Zanzibars kridhvide sandstrande med svajende kokospalmer og pragtfulde azurblå hav. Når eventyrlysten melder sig venter regnskoven, krydderiplantagerne og øens farverige kultur, der er et fantastisk mix af Afrika og Arabien. Besøg også det uspolerede Pemba Island, der byder på dykning og snorkling i verdensklasse!

Se vores rejseforslag til Zanzibar

Rejser til Mauritius

Mauritius er skønt året rundt, og her er aldrig for koldt eller for varmt. I de danske vintermåneder er temperaturen på Mauritius mellem 24-30 °C. Øen har en perlerække af skønne resorts, der i de smukkeste tropiske omgivelser byder på en hjertelig og imødekommende atmosfære, hvide strande og masser af aktiviteter for både store og små. Naturen er frodig og indbydende med alt fra udslugte vulkaner til vandfald og et rigt dyreliv. Det multikurelle samfund er gæstfri, og byder på autentiske mad- og kulturoplevelser. 

Se vores rejseforslag til Mauritius

 

Rejser til Mexico

Fra december til april er den varmeste og tørreste periode i Mexico. Skip den danske vinterkulde og de korte dage og erstat den med lange varme dage under den mexicanske sol. Mangfoldigheden i Mexico er magisk, når det gælder seværdigheder og attraktioner. Uanset om du ønsker strand, kultur, mad, natur eller historie venter der dig oplevelser i særklasse. Du finder sublime strande på Yucatán-halvøen med Riviera Maya. Sandet er blødt og hotellerne spænder fra bungalowhoteller og bohemestemning i Tulum til overdådige all inclusive resorts for både familier og par.

Se vores rejseforslag til Mexico

Rejser til Vietnam

Hvis du ønsker en optimal kombination af kultur, natur og strand, så er Vietnam det helt rigtige valg. Vejret er lunt i nord og varmt i syd i de danske vintermåneder. Prikken over i'et er den fantastiske velsmagende mad du finder overalt i det lange land, og som spænder fra fantastiske gadekøkkener til overdådig fine dining. Kom tæt på tydelige levn fra Vietnamkrigen, besøg farverige templer og markeder og bevæg dig rundt til fods, til vands og på cykel. Især på cykelturene kommer du i nærkontakt med det autentiske Vietnam. Ønsker du ren badeferie eller at slutte af med den, så har vi særdeles lækre strandhoteller med fabelagtig havudsigt.

Se vores rejseforslag til Vietnam

Rejser til Cambodia

Cambodja er et af de mest autentiske lande i Sydøstasien med fængslende fortællinger og fantastiske øer. Og ønsker du en anderledes vinterferie med glamping i junglen, mytiske templer og en gribende fortid, så er Cambodja en oplagt destination. Samtidig rummer Cambodja også en række skønne strande på nærmest øde øer og luksuriøse resorts, så du også kan suge alt varme og solskin til dig på behagelig vis. Nu venter kun ét spørgsmål: Er du til strandvilla og historie eller jungleeventyr og barfodsferie?  

Se vores rejseforslag til Cambodia

Rejser til Dubai

Hvis du ønsker sol, strand, og sand og gerne vil undgå en længere flyvetur, så er Dubai den perfekte vinterdestination. På få timer kan du betræde de Forenede Arabiske Emiraters kosmopolitiske metropol. Det er et oplagt rejsemål for hele familien med base på overdådige børnevenlige hoteller med store pools og en række action-mættede og sjove oplevelser og udflugter for alle aldre. Det gælder både ved strandene, i byen eller den gyldne ørken. Dubais sandstrande er gyldne med udsigt en til en fantastisk skyline som rummer overdådige shoppingcentre og futuristisk arkitektur.

Se vores rejseforslag til Dubai 

Klar til at tage afsted?

Tøv ikke med at tage fat i os. Ring eller skriv til vores rejserådgivere og få en uforpligtende snak om dine feriedrømme. Skræddersyede rejser er vores speciale og vi hjælper dig, så du får præcis den rejse, du drømmer om. Du får naturligvis også aktuelle anbefalinger og gode tips til med på vejen. 

Ring til os på 77 33 55 00

Eller skriv til os via kontaktformularen HER

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.