Grækenland Eagles Resort mor og datter er på stranden

Strandferie i Europa

Oplev Europas strande

Fra Algarvekysten i vest til Det Græske Øhav i øst er Europa forkælet med skønne strande, hvor solen bager, og vandet svaler. Nogle strande er livlige, andre er fredfyldte. Nogle er kilometerlange med gyldent sand, mens andre gemmer sig i afsides bugter eller på små øer væk fra den store turiststrøm.

Der er med andre ord strande til enhver smag. Når du skal vælge en badeferie i Europa, handler det derfor ofte om, hvad du vil have oveni. Lokale oplevelser, nærhed til byer, mulighed for at kombinere med andre rejsemål er bare eksempler. Skal stranden skal være sand, sten eller måske klipper, du kan springe ud fra? Og hvor børnevenlig skal den være?

Endelig er der naturligvis dine ønsker til hotellet. Vi håndplukker de bedste for stemning, oplevelser og beliggenhed, giver dig alle de gode råd og tips, du har brug for til at få netop den strandferie i Europa, du drømmer om.

Vi elsker strandferie i Europa for:

  • Der findes strande for enhver smag

  • Du skal kun en kort flyvetur væk hjemmefra

  • Du kender den lokale kultur og føler dig hjemme

  • Du kan nemt kombinere med kultur, historie, natur og byliv

  • Du kan forkæle dig selv på håndplukkede hoteller

Rejser til Europa skræddersyet til dig

Vi har udvalgt nogle af de bedste strandferier i Europa. Gå på opdagelse i dem herunder eller tag fat i os, hvis vi skal sammensætte dit eget helt strandeventyr i Europa. Alt kan skræddersys til dig.

Vores bedste strandferier i Europa

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.