Smag på Thailand

Smag på Thailand

Thailands køkken er et af de bedst kendte i verden, og livretter som pad thai, satay-spyd med peanut-sauce og karry med godt med chili-tjubang er nogle af de mest populære.

Mange retter i det sydthailandske køkken har netop karryen som omdrejningspunkt – karrypastaen kan være både rød, gul og grøn og alt fra mild til helt ufattelig stærk. Smag dig frem, og stol altid på en thai’er, som advarer om, at en ret er ”very spicy”!

På øerne i det sydlige Thailand finder du også massevis af frisk fisk og tropiske frugter. Nordthailands køkken er mindre ”saucet” end Sydthailands, med flere grøntsager og friske krydderurter. Men overalt finder du delikate og spændende retter – til ganske overkommelige priser.

Vi elsker maden i Thailand for:

  • De delikate smagskombinationer med ingefær, chili, lime og koriander som smagsgivere i mange retter
  • Bangkoks sydende street food, hvor du finder lokale delikatesser og internationalt kendte klassikere som satay-spyd og pad thai
  • De mange lækre retter med fisk og skaldyr

De bedste madsteder i Thailand

Vi har spist os igennem Thailand og kender de bedste steder at opleve landets unikke madkultur. Herunder har vi udvalgt en række rejser med rigtig god mulighed for at smage på Thailand – læs mere om dem herunder og tag fat i os, hvis du gerne vil afsted.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.