Smag på Mauritius

Smag på Mauritius

Mauritius er en charmerende smeltedigel af forskellige kulturer, som gennem tiden har fundet et nyt hjem på den smukke ø midt i Det Indiske Ocean.

Det er primært indere, afrikanere, kinesere og kreoler, som udgør øens befolkning på 1,2 millioner mennesker – og de forskellige madkulturer har hver især præget de spiseoplevelser, som du kan få på Mauritius.

Desuden har havet omkring Mauritius også stor indflydelse på den mad, du kan spise her – både fisk og skaldyr findes til overflod på øens mange lækre spisesteder.

Spis med en lokal familie

Som noget helt særligt kan vi hjælpe med at arrangere et besøg hos en lokal familie, hvor du selv er med til at tilberede aftensmaden. Her er hverken dug eller sølvtøj på bordet, men til gengæld får du lov til at smage den mad, som en helt almindelig mauritisk familie spiser – typisk en smagfuld curry med kød eller fisk serveret i et bananblad. Over middagen får du lejlighed til at tale med familien om deres liv og verden. En stor oplevelse for både voksne og (større) børn.

Vil du hellere prøvesmage den delikate street food, som findes på gadehjørnerne i hovedstaden Port Louis, kan vi arrangere en guidet tour med masser af stop ved byens lækreste spisesteder.

Madoplevelser på Mauritius

Her har vi udvalgt nogle af de rejser til Mauritius, hvor du har mulighed for at komme på besøg hos en lokal familie og lave mad med dem. Læs mere herunder, og tøv ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.