Rundrejse i Vietnam

Det perfekte land til en rundrejse

Vietnam er det perfekte land til en rundrejse, for landet er langt og slankt, og der er store regionale forskelle, både når det kommer til kultur, historie og natur. Vi synes bedst om at starte med naturoplevelser og byliv i Nordvietnam og bevæge os mod syd for at afslutte ferien på langs på en tropisk strand, men vi arrangerer naturligvis gerne din rundrejse præcis som du helst vil have den.

Det nordlige Vietnam

I det nordlige Vietnam finder du smukke, fredelige landskaber med rismarkernes karakteristiske etager indrammet af grønklædte bjerge. Det er også i det nordlige Vietnam, at den franske indflydelse fra kolonitiden er stærktest, fx i Hanois arkitektur og madkultur. I Nordvietnam ligger også den ikoniske Halong-bugt, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Det sydlige Vietnam

I det sydlige Vietnam venter til gengæld tropiske sandstrande og den spraglede storby Ho Chi Minh City (tidligere kaldet Saigon). Byen rummer en fascinerende kontrast af nyt og gammelt og er et af de bedste steder i verden at gå på opdagelse i gadekøkkener af enhver slags. Det er også i det sydlige Vietnam, at du finder tropiske sandstrande, der indbyder til ren afslapning.

Vi elsker rundrejser i Vietnam…

  • På grund af de smukke landskaber, som du kommer til at opleve – fra de grønne risterasser og den berømte Halong-bugt i nord til tropiske strande og det mægtige Mekong-delta i syd
  • Fordi en rundrejse i Vietnam er et indblik i landets interessante og barske historie med adskillelse og genforening, krig og fred
  • Fordi du overalt i landet finder en spændende og delikat madkultur med lokale specialiteter og måske din nye livret

De bedste rundrejser i Vietnam

Vi har rejst fra nord til syd i Vietnam og kender alt til at rejse i landet. Herunder har vi udvalgt en række rundrejser i Vietnam – læs mere om dem herunder og tag fat i os, hvis du gerne vil afsted.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.