Grønland, Isbjerge, Ilulissat, Diskobugten, Sermermiut, Gangbro, Seværdighed, Udflugt

Rundrejse i Grønland

På opdagelse på verdens største ø

Grønlands størrelse er ganske overvældende, og selvom du måske tænker, at landet bare er is, is, is, er der enorme regionale forskelle i de smukke landskaber. Afhængigt af hvor du rejser i Grønland kan du sejle blandt Isfjordens majestætiske isbjerge, vandre på indlandsisen og besøge små, hyggelige bygdesamfund. Men hvorfor vælge? På en rundrejse i Grønland får du mulighed for at opleve alt det bedste, som det store, smukke land har at byde på.

Vi elsker rundrejser i Grønland…

  • Fordi det giver mulighed for at opleve både den UNESCO-bevarede isfjord, indlandsisen og Grønlands mange smukke kystlandskaber
  • På grund af mange spændende dyreoplevelser, som venter i de forskellige regioner – fx hvaler, moskusokser og selvfølgelig de nuttede, energiske slædehunde

De bedste rundrejser i Grønland

Vi har rejst utallige gange i Grønland og kender landet indgående. Derfor er vi også den perfekte sparringspartner for dig, der gerne vil have mest muligt ud af din rejse til Grønland. Vi har udvalgt nogle af vores yndlings-rundrejser i Grønland her – gå på opdagelse i dem herunder og tag fat i os, hvis de har vækket din rejselyst.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.