Familie på strand - se rejser med børn

Rejser med børn til Mauritius

Eksotiske ferier med børn på Mauritius

I det Indiske Ocean øst for Madagaskars kyst venter en formidabel strandferie for hele familien på den lille, multikulturelle afrikanske østat Mauritius. Mauritius behagelige temperaturer (30-33 grader året rundt), familievenlige resorts og harmoniske atmosfære gør øen ideel til ferier med børn med masser af sol og strand i eksotiske og trygge omgivelser.

Tryg familieferie med sol og vand

Mauritius lyder måske som en eksotisk rejsedestination midt i Det Indiske Ocean, men faktisk har øen næsten samme tidszone som Danmark (en forskel på 2-3 timer afhængigt af sæsonen), hvilket gør det betydeligt nemmere at bevare børnenes rutiner hjemmefra.

Øen er mindre end Fyn, og er derfor overskuelig og nem at udforske i en række spændende udflugter. Dertil er Mauritius en generel sikker rejsedestination samt fri for en række tropevira og malaria, som man typisk kan frygte i andre lignende rejsemål.

Vi elsker at holde ferier med børn på Mauritius fordi

  • Mauritius store laguner og rolige vand gør strandene særdeles børnevenlige
  • Her findes masser af sjove vandaktiviteter og vandsport for børn og unge.
  • De familievenlige resorts emmer af gæstfrihed og afslappet stemning

Oplev Mauritius med familien og Profil Rejser

Vi har nedenfor udvalgt en række skønne familieferier til Mauritius fyldt med sol, strand og store smil. Vores rejseeksperter har stor erfaring med rejser til Mauritius, og sidder klar til at hjælpe dig med jeres næste drømmeferie.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.