Rejser med børn til Maldiverne

Fantastiske ferier med børn på Maldiverne

Langt, langt væk fra hverdagens stress og trivialiteter ligger Maldivernes atoller spredt rundt i Det Indiske Ocean. Som små stykker af paradis med kridhvide sandstrande og et turkisblå hav, man skal opleve, før man tror på det. Når du først er ankommet til Maldiverne, er det som om tiden går i stå for en stund, og under den skinnende sol har familien endelig tid til bare at være sammen og nyde dette lille tropiske paradis.

Tid til hinanden

Maldiverne består vitterligt af små isolerede atoller, og mens I flyver med vandflyver over det lyseblå Indiske Ocean til jeres resort, får I fornemmelsen af at ankomme til en lille øde ø. Selvfølgelig en utrolig luksuriøs og smuk øde ø med store, lækre poolvillaer i lagunen, sportsbaner, spa og lækre restauranter... Her er ingen ydre forstyrrelser, og familien kan i et øjeblik bare lade tiden stå og nyde dette lille paradis sammen.

Tre grunde til vi elsker ferier med børn på Maldiverne

  • De børnevenlige strande og resorts, hvor børn er mere end velkomne
  • Maldiverne byder på masser af sjove aktiviteter og eventyrlig snorkling
  • Hele familien kan samles i smukke villaer med pool midt i paradisiske omgivelser

Oplev Maldiverne med familien

 

Profil Rejser har stor erfaring med rejser til Maldiverne, og her finder du et udpluk af vores bedste familierejser. Gå på opdagelse i rejserne nedenfor, eller kontakt os på mail eller telefon for at høre mere om din families næste drømmerejse til Maldiverne.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.