Dyreliv i Kenya

Dyreliv i Kenya

I Kenya finder du nogle af Afrikas største naturoplevelser og et mageløst dyreliv, som du kan komme helt tæt på. Vores rejser og safariture tager dig igennem de storslåede nationalparker, som nærmest vibrerer af de enorme elefantflokke, der traver fredeligt gennem savannen mod det næste vandhul. På de vidtåbne savanner ser du måske løver og leoparder i skjul, mens de lurer efter deres næste bytte!

Kenyas mangfoldige dyreliv udfolder sig dog ikke kun på land. På den kenyanske kyststrækning mod Det Indiske Ocean venter fascinerende dykkereventyr for både nybegyndere og erfarne dykkere, som kan udforske de levende koralrev med selskab af hvalhajer, skildpadder og stimer af kulørte fisk!

Vi anbefaler at tage til Kenya, hvis du drømmer om at opleve

  • The Big Five (Elefant, Næsehorn, Bøffel, Løve, Leopard)
  • Elefanternes Paradis i Amboseli National Park
  • Masai Maras vidtåbne savanne flokke af gnuer, zebraer og gazeller
  • Det Indiske Oceans undervandsverden

De bedste dyreoplevelser i Kenya

Her finder du et overblik over vores fantastiske rejser til Kenya og en række uforglemmelige dyreoplevelser. Læs mere om dem herunder, og kontakt os endelig, hvis du drømmer om at komme helt tæt på Kenyas fascinerende dyreliv.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.