NCL Prima - her ses soldækket med pool - Haven Sundeck Low Pool

En familieferie på havet

En familieferie på havet

Profil Rejsers krydstogtekspert Henrik Mølgaard var med på den første rejse med Norwegian Prima fra Reykjavik til Amsterdam. Kom med ombord, og hør Henrik fortælle mere om skibets stilfulde og eksklusive atmosfære med plads til både sjov for de unge og fredfyldt forkælelse til de voksne. Hold godt fast i rælingen undervejs, for der er meget at fortælle.

Nok den flotteste hovedrestaurant til sø

Lad os starte med at få lidt at spise. Norwegian Prima har 17 spisesteder, hvoraf de 11 er special- og betalingsrestauranter. Du har altså seks gratis restauranter. Hovedrestauranten Hudson er intet mindre end fantastisk. Den ligger helt ude agter på skibet, så du har store vinduer hele vejen.

Restauranten er virkelig stilfuld, og da bordene er sat op i en hestesko langs vinduerne, har alle glæde af masser af lys og skøn udsigt. Det er en beliggenhed, der normalt ville være forbeholdt en specialrestaurant, men ikke på Norwegian Prima. Virkeligt imponerende. Jeg har aldrig set så flot en hovedrestaurant til søs.

Den skønne boardwalk på dæk 8

På mange krydstogtskibe skal du helt op på øverste dæk, hvis du vil gå en tur og have lys og luft. Det kan du også på Norwegian Prima, men Norwegian Prima har også en skøn boardwalk, Ocean Boulevard, på dæk 8, hvor du er tæt på havet. Her kan du gå hele vejen rundt om skibet. Flere restauranter vender ud mod boardwalken og skaber en hyggelig stemning af fortovscafé. Den lange boardwalk bringer dig også til solstole og to mindre infinity-pools, hvor du virkelig mærker nærkontakten til vandet. Det er enestående, at der er sat så meget plads af til det udendørs liv. Perfekt til Caribien, hvor Norwegian Prima fortrinsvis vil sejle.

Krydstogt med gokart og virtual reality

Nu er vi så for alvor nået til festen for større børn, teens og andre med hang til action. Har du større børn, og vil du gerne have dem med på krydstogt, så se nærmere på Norwegian Prima. Her er en gokartbane i tre etager. En hel afdeling, Galaxy Pavilion, med alle typer spil – både digitale og analoge – og virtual reality. Det er en verden for sig, hvor du nok kommer til at skulle lede efter ungerne et par gange. Eller hvorfor ikke selv gå med i festen? Personligt ville jeg ønske, jeg var teenager igen og skulle med Norwegian Prima. Skal du prøve den 10 etager høje rutsjebane The Drop, der starter med et frit fald og kan give en downforce på 2,5 G?

Delfinernes farvel

Det nyeste skud på stammen hos Norwegian Cruise Line, Norwegian Prima, lever på alle måder op til sit navn. Hvis du har en familie med større børn og teens, der søger masser af aktiviteter og samtidig vil nyde Caribiens sol, hvor Norwegian Prima primært sejler, er Norwegian Prima intet mindre end en fest. Et sidste tip fra Henrik: Hold godt øje med delfinerne, der lystigt følger skibet og på fascinerende vis springer op og hilser på.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.