Island Mand Sidder Paa Bil Med Kikkert Og Kigger Paa Landskab

Kør-selv-ferie på Island

En oplevelse for livet!

Den barske vulkanø er oplagt at udforske i bil, og vi tør godt love, at der venter store naturoplevelser på din vej rundt på Island.

Island er et godt sted at tage på kør-selv-ferie, for øens hovedvej løber hele vejen rundt om øen og giver dig mulighed for at opleve de mange smukke landskaber. Hovedvejen er asfalteret, men der er også grusveje, som kræver mere eller mindre tæft (og det rigtige køretøj) at udforske. Øens indre landskaber er til gengæld ”off limits” – en gold og ufremkommelig lavaørken, som man ikke kan forcere. Der er dog masser af oplevelser på og ved hovedvejen, og den er udgangspunktet for de fleste af de ruter, vi anbefaler på Island.

Vi elsker kør-selv-ferie på Island for:

  • Smukke landskaber som Den Gyldne Cirkel og sydkysten med sorte lavastrande, gletsjere og vulkaner i horisonten
  • Det smukke område omkring Myvatn, hvor der er masser af varme kilder
  • Halvøen Snæfellsnes med smukke bjerge og gode muligheder for at spotte hvaler og måske en spækhugger

De bedste kør-selv-oplevelser

Vi har rejst Island tyndt i bil og kender alle tips og tricks til dig, der gerne vil opleve den smukke vulkanø i bil. Herunder har vi udvalgt nogle af de rejser, som giver dig mulighed for at udforske Island i bil. Læs mere om dem her og tag fat i os, hvis de vækker din rejselyst.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.