Mennesker, Strand, Sand, Vand, Fodspor, Bjerge

Generationsrejser: Fantastisk - men hvordan?

Saml familien på tværs af generationer til nye uforglemmelige oplevelser

Boblende forventningsglæde bliver til store smil, dybe bånd og uforglemmelige minder på generationsrejser, hvor de mindste, ældste og dem midtimellem kommer endnu tættere på hinanden ude i verden. Men hvordan gør man lige? Hvor skal rejsen gå hen? Og hvordan sikrer man, at der er hjerterum til børnene og aktiviteter til teenagere uden at gå på kompromis med kvaliteten og komforten for forældre og bedsteforældre?

Det er dér, vi rejseeksperter, kommer ind i billedet. Vi kender de bedste rejsemål med familievenlige villaer og uforglemmelige oplevelser, som I kan deles om.

Transport til hotellet, privat pool og kok? Selvfølgelig. Vi bestiller og planlægger alt på forhånd, så I blot skal læne jer tilbage og glæde jer til rejsen!

Kontakt vores rejseeksperter på 77 33 55 00 eller på [email protected] så kommer du ét skridt nærmere din families drømmerejse. 

6 udvalgte rejser med plads til hele familien

Sun Gardens Dubrovnik, Kroatien

Saml familien på Sun Gardens ud til den kroatiske skærgård. Til generationsrejser anbefaler vi Residences (lejligheder/huse), der ligger i sin egen lille "by" på resortet, og har kitchenette, terrasse eller balkon, samt op til tre soveværelser, hvor I kan bo op til 7 personer sammen. 

Vælg Seaview Residences for den bedste udsigt.

Sol, smil og skærgård

Borgo Pignano, Italien

På dette historisk landsted fra det 18. århundrede i Toscanas bølgende bakker kan I samles i smukke omgivelser og nyde fantastisk mad fra stedets økologiske landbrug og biodynamiske vinmark. Her findes både værelser og suiter i hovedbygningen samt storslåede villaer med egen pool, hvor der er plads til den store familie.

Mod Toscanas bølgende bakker

Eagles Villas, Grækenland

Eagles Villas er medlem af Small Luxury Hotels of the World og har 40 poolvillaer, med fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Stemningen er eksklusiv, men på en afslappet og behagelig vis. Hele familien vil elske  den gode sandstrand, de lækre poolområder og lokkende restauranter. Her er villaer med op til tre soveværelser.

Havudsigt og Halkidiki

The Residence Dhigurah, Maldiverne

Lige midt i vidunderlige ingenting i det Indiske Ocean ligger Maldiverne, som små stykker af paradis. Og særligt på The Residence Maldives at Dhigurah, hvor I kan vælge mellem poolvillaer på stranden eller i lagunen. Hvad end du vælger, så bor I midt i et maldivisk paradis med adgang til fantastisk snorkling og gastronomi på højt niveau. 

Oplev Maldivernes paradis

Trou aux Biches Beachcomber, Mauritius

Trou aux Biches er beliggende på nordvestkysten ved en af de allerbedste strande på Mauritius og med mulighed for masser af sport og aktiviteter på land og vand. De store villaer med op til tre soveværelser har egen pool og er meget private. Perfekt til store familier, der rejser sammen.

Luksus på Mauritius bedste strand

Pine Cliffs Ocean Suites, Portugal

På klipperne over en af Algarvekystens bedste strande, Praia Falesia, ligger et af Europas førende resorts, Pine Cliffs, a Luxury Collection Resort & Spa. Resortet har vundet flere priser for bedste familiehotel og byder på store, eksklusive suiter med flere soveværelser og plads til seks voksne og to børn.

Sublime suiter og strand

Grecotel Caramel Boutique Resort, Kreta

Det lille, hyggelige Grecotel Caramel Boutique Resort er skønt beliggende direkte ud til en lang strand og tæt på lokale restauranter. På hotellet er et stort poolområde (saltvand) med plads til både børn og voksne. Desuden er her restauranter, spa og børneklub. Til store familier anbefaler vi de flotte villaer med op til fire værelser.

Idyl på Kreta

Se også disse oplagte generationsrejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.