Ekspedition med Swan Hellenic Cruises

Tag på din egen ekspedition

Ekspeditioner er en af tidens store trends

Fra Nordpol til sydpol er verden åben for, at du kan tage i de opdagelsesrejsendes fodspor og kølvand. 

Vidende naturguider tager dig med på udflugter, og der er spændende foredrag undervejs. Når du går i land på et ekspeditionskrydstogt, sker det ofte i zodiacs, store gummibåde, og i de arktiske områder får du ofte udleveret varmt polartøj, så du har det bedste udstyr. Du skal bare tage med og suge til dig af de mange indtryk.

Ekspeditioner med ubåd og helikopter

Vil du have de opdagelsesrejsendes bedste naturoplevelser og samtidig forkæles i luksus? Scenic Cruises har med deres yachts Scenic Eclipse og Eclipse II sat nye standarder for ekspeditionskrydstogter. Du sejler med en luksuriøs yacht, der er designet til at sejle i nogle af verdens fjerneste egne med den nyeste teknologi ombord. Du nyder sublim luksus og tager på udflugter i zodiacs og kajak, hvis du da ikke fuldender eventyret med en udflugt i helikopter eller undervandsbåd. For begge dele er naturligvis også med ombord. Scenic Eclipse medtager maks. 228 gæster.

Læs mere her

Brasilien med cruise i Amazonjunglen

I Brasilien kan du tage med dansk Sydamerikaekspert på 5 dages krydstogt på Amazon-floden med M/S Jangada, der er et flydende boutiquehotel forbeholdt 24 gæster fra Profil Rejser. Du starter i hovedstaden Brasilia, der er kendt for sin modernistiske arkitektur, og eventyret slutter i livsglædens, sambaens og strandenes by Rio de Janeiro.

Se rejse her

Ekspeditionsskibenes smukke svane

Drømmer du om at sejle på ekspeditioner langt fra den slagne vej og store sejlrende, og vil du samtidig nyde moderne, skandinavisk design og 5-stjernet personlig service, så oplev en ekspedition med Swan Hellenic Cruises. Du kan tage krydstogter overalt i verden, for ekspeditionsskibene er hele tiden på vej mod nye eventyr i stedet for at hænge fast i samme rute igen og igen. Der kan maks. være 152 gæster ombord, så stemningen er intim og nærværende.

Se ekspeditioner her

Med yacht til Seychellernes paradisøer

Seychellerne er paradis på jord. Og endnu bedre på havet med den hyggelige yacht Pagasos! Her er måske ikke butler med hvide handsker, men fortrinlig komfort og en vidunderlig stemning blandt personalet og de kun 44 gæster. Pegasos kan gå ind i små havne og ligge for anker i små bugter. Du besøger derfor ikke bare de større øer som Mahé, Praslin og La Digue, men også beboede og ubeboede paradisøer, de færreste oplever.

Se rejse her

Galapagos med butlerservice

Man kan ikke tale om ekspeditioner uden at nævne Darwin og Galapagos. Silversea Cruises har lanceret specialskibet Silver Origin til krydstogter ved Galapagos. Nok de mest luksuriøse skib af alle ved Galapagos. Du kan opleve de vulkanske øer med det enestående dyreliv og samtidig lade dig forkæle med balkonsuite, butlerservice, gastronomi og meget mere. Hør også om andre ekspeditoner med Silversea.

Se ekspeditioner her

På snescooter under Svalbards forårssol

Er du til rå natur, uendelige horisonter og store eventyr? Og er du fit for fight til at køre 400 km på snescooter gennem islandskaber og arktisk kulde? Så er du klar til ekspedition på Svalbard. Det er eventyret til dig, der i bund og grund burde have været polarforsker.

Se ekspeditionen her

Forårsekspedition ved det vestlige Spitsbergen

Udforsk Svalbard på en ekspedition til det vestlige Spitsbergen, når det arktiske forår begynder at blive til sommer. Glæd dig til fantastiske naturscenerier med dybe fjorde, høje bjerge, kæmpe gletsjere og spændende fugle- og dyreliv. Du er her, når lyset er vendt tilbage, mens isen først lige er begyndt at overveje at bryde op.

Se ekspeditionen her

Tal med din rejserådgiver om din næste ekspedition

Hvad drømmer du om at opleve i nærkontakt med natur og kulturer? Tal med din rejserådgiver om dine ønsker, så vil vi gøre alt for at opfylde dem til lands og til vands. 

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.