På opdagelse i The Rockies

Canada - Vancouver, Whistler, Jasper, Banff, Calgary
 • De canadiske Rockies fra Vancouver ved Stillehavet til Calgary
 • Whistler med de mange aktivitetsmuligheder
 • Bjergbyen Jasper og smukke Maligne Lake
 • Tur med svævebane til toppen af Sulphur Mountain

De canadiske Rockies strækker sig fra Vancouver ved Stillehavet og langt mod øst til Calgary. Ruten mellem de to byer er en af verdens smukkeste og betagende. Ophold i Whistler, Jasper og Banff undervejs giver mulighed for masser af oplevelser, blandt andet en tur med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Det vestlige Canada byder på nogle af verdens mest betagende landskaber og et vidunderligt rigt dyreliv. Her finder du den helt perfekte blanding mellem spænding og total sjælefred. 

Naturen skal ikke kun betragte på afstand. Du skal ud og mærke, dufte og nyde de fantastiske scenerier. En vandretur, en cykeltur eller måske en sejlture - her er utallige udflugtsmuligheder og de vil alle sammen begejstre dig. Sidst på dagen mens solen går ned, kan du læne dig tilbage og nyde lidt afslapning i en af de mange varme kilder.

Du skal køre langs de sneklædte Monashee bjerge, passerer den højeste bjergtop Mount Robson i de canadiske Rockies, besøger bjergbyen Jasper og se smukke Maligne Lake - en af de mest fotograferede søer i verden. Kom tæt på gletsjere på vej til Lake Louise og nyd vandfaldene ved Johnston Canyon, inden du når frem til Banff National Park. 

Eventyret slutter i Calgary og vi garanterer dig at du har fået minder der vil vare dig hele livet.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Canada

Vancouver, Whistler, Jasper, Banff, Calgary

7 nætter / 8 dage

fra kr. 13.030

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Vancouver Whistler

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Whistler Jasper

Rejser til Whistler

Whistler er mest kendt som Nordamerikas store skisportssted og var vært for vinter OL i 2010, og Whistler-Blackcomb er Canadas og Nordamerikas største skiområde.
Læs mere
Whistler Jasper Banff

Rejser til Jasper

Når du rejser til byer som Jasper i Canada, venter der dig et overflødighedshorn af naturoplevelser og et rigt dyreliv, som du kan opleve på ganske tæt hold.
Læs mere
Jasper Banff Calgary

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Calgary

Rejser til Calgary

Calgary i provinsen Alberta er én af de store økonomiske drivkræfter i det vestlige Canada og centrum for den canadiske olieindustri. Samtidig har Calgary også en lang tradition for kvægdrift og kaldes da også ”Cow Town”. Ti dage i juli forvandles byen til et stort rodeo under det årlige rodeoshow ”The Calgary Stampede”, hvor alle trækker i cowboystøvler og fejrer Det Vilde Vesten.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Whistler
Dag 3
Sun Peaks
Dag 4 - 5
Jasper
Dag 6 - 7
Banff
Dag 8
Calgary

Dag 1 - 2

Whistler

Dag 1 - Ankomst til Vancouver - Whistler (125 km)

Ankomst til Vancouver, hvor du får udleveret din lejebil. Herefter kører du mod nord ad Sea to Sky Highway til Whistler. Ruten går gennem bjergrige egne, og du vil hurtig forstå hvorfor, Vancouver og Whistler var vært for de olympiske vinterlege i 2010. Undervejs kan du standse og nyde udsigten ved Shannon Falls. Overnatning på hotel for foden af Blackcomb Mountain.


Dag 2 - Whistler

Du har en hel dag til at udfordre dig selv med de mange aktiviteter, som bjergene ved Whistler tilbyder. Mountainbike, klatring, vandreture, golf, sejlture, rafting og meget mere. Tempoet bestemmer du, men du kan også bare nyde livet i den hyggelige Whistler by med de mange butikker og gode restauranter.

Læs mere

Dag 3

Sun Peaks

Dag 3 - Whistler - Sun Peaks (293 km)

Ruten fra Whistler til Sun Peaks fortsætter gennem bjergene, hvor den ene storslåede udsigt afløser den anden. Du passerer blandt andet gletsjeren, Joffre Clacier, og det snedækkede bjerg, Mount Currie. Ved Cache Creek besøger du ranchen, Hat Creek, hvor du kommer ud at køre i hestevogn. Efter denne oplevelse er der ikke langt til hotellet i Sun Peaks, hvor du skal overnatte.

Læs mere

Dag 4 - 5

Jasper

Dag 4 - Sun Peaks - Jasper (445 km)

Kæmpe pinje-og fyrretræer præger ruten, der i dag leder dig ind i den canadiske del af Rocky Mountains. Her møder du det højeste af alle bjergene, Mt. Robson, og du kommer ind i Jasper National Park. I selve byen Jasper bor du på et meget hyggeligt lodge, der danner det perfekte udgangspunkt for et par dage i storslåede omgivelser.


Dag 5 - Jasper

Maligne Lake er en af verdens mest fotograferede søer, og du kan vælge at sejle en rundtur på søen med stop på Spirit Island. En anden mulighed er at tage med tog til toppen af Whistler's Mountain eller bade i en af de varme kilder, som naturen har velsignet området med.

Læs mere

Dag 6 - 7

Banff

Dag 6 - Jasper - Banff (292 km)

Der er flere steder, du bør standse på vejen til Banff. Et af dem er den uforglemmelige sø, Lake Louise, og et andet sted er vandfaldene, Athabasca Falls, hvor du kan opleve det dampende vand fra floden plaske ned i en dyb dal. Rejsen inkluderer en tur på Columbia Icefield-gletsjeren, en af de største forekomster af is og sne syd for polarcirklen. Fremme i Banff bor du på et historisk hotel fra 1888.


Dag 7 - Banff

En udflugt med svævebane til det 2.281 meter høje Sulphur Mountain er inkluderet, og fra toppen er der en fantastisk 360-graders panoramaudsigt over bjergene og Bow Valley. Du kan også nyde en afslappende stund i de varme mineralbade ved Upper Hot Springs eller besøge grotten ved Cave National Historic Site. 


Læs mere

Dag 8

Calgary

 Dag 8 - Banff - Calgary (115 km)

Der er kun en kort køretur fra Banff til storbyen Calgary, som er sidste stop på turen.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Martin, Karina, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser