På opdagelse i The Rockies

Canada - Vancouver, Whistler, Jasper, Banff, Calgary
 • De canadiske Rockies fra Vancouver ved Stillehavet til Calgary
 • Whistler med de mange aktivitetsmuligheder
 • Bjergbyen Jasper og smukke Maligne Lake
 • Inkl. 7 overnatninger samt billeje med fri kilometer og forsikringer
I de canadiske Rockies kommer du helt tæt på naturen. Du mærker, dufter, lytter og begejstres af udsigten over de overvældende landskaber. Du nyder vandreture, cykelture, ja måske endda sejlture, og undervejs spotter du de vilde dyr.

Det vestlige Canada byder på nogle af verdens mest betagende landskaber og et vidunderligt rigt dyreliv. Her finder du den helt perfekte blanding mellem spænding og total sjælefred. 

Fra Vancouver til Calgary

De canadiske Rockies strækker sig fra Vancouver ved Stillehavet og langt mod øst til Calgary. Ruten mellem de to byer er en af verdens smukkeste og mest betagende. Ophold i Whistler, Jasper og Banff undervejs giver mulighed for masser af oplevelser, blandt andet en tur med svævebane til toppen af Sulphur Mountain.

Udflugter i The Rockies

Naturen skal ikke kun betragte på afstand. Du skal ud og mærke, dufte og nyde de fantastiske scenerier. En vandretur, en cykeltur eller måske en sejlture - her er utallige udflugtsmuligheder, og de vil alle sammen begejstre dig. Sidst på dagen mens solen går ned, kan du læne dig tilbage og nyde lidt afslapning i en af de mange varme kilder.

Fotogene seværdigheder på verdens top

Du skal køre langs de sneklædte Monashee bjerge, passere den højeste bjergtop Mount Robson i de canadiske Rockies, besøge bjergbyen Jasper og se smukke Maligne Lake - en af de mest fotogene søer i verden. Kom tæt på gletsjere på vej til Lake Louise og nyd vandfaldene ved Johnston Canyon, inden du når frem til Banff National Park. 

Eventyret slutter i Calgary, og vi garanterer dig, at du har fået minder, der varer dig hele livet.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Canada

Vancouver, Whistler, Jasper, Banff, Calgary

9 dage

fra kr. 12.405

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Whistler

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Whistler Jasper

Rejser til Whistler

Whistler er mest kendt som Nordamerikas store skisportssted og var vært for vinter OL i 2010, og Whistler-Blackcomb er Canadas og Nordamerikas største skiområde.
Læs mere
Whistler Jasper Banff

Rejser til Jasper

Når du rejser til byer som Jasper i Canada, venter der dig et overflødighedshorn af naturoplevelser og et rigt dyreliv, som du kan opleve på ganske tæt hold.
Læs mere
Jasper Banff Calgary

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Calgary

Rejser til Calgary

Calgary i provinsen Alberta er én af de store økonomiske drivkræfter i det vestlige Canada og centrum for den canadiske olieindustri. Samtidig har Calgary også en lang tradition for kvægdrift og kaldes da også ”Cow Town”. Ti dage i juli forvandles byen til et stort rodeo under det årlige rodeoshow ”The Calgary Stampede”, hvor alle trækker i cowboystøvler og fejrer Det Vilde Vesten.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Whistler
Dag 2
Whistler
Dag 3
Sun Peaks
Dag 4 - 5
Jasper
Dag 6 - 7
Banff
Dag 8 - 9
Calgary - Danmark

Dag 1

Danmark - Whistler

Afrejse fra Danmark og ankomst til Vancouver samme dag. I lufthavnen afhenter du lejebilen, og kører så mod nord ad Sea to Sky Highway til Whistler. Ruten går gennem bjergrige egne, og du vil hurtig forstå hvorfor, Vancouver og Whistler var vært for de olympiske vinterlege i 2010. Undervejs kan du standse og nyde udsigten ved Shannon Falls. Overnatning på hotel for foden af Blackcomb Mountain.

Rejserute: Vancouver - Whistler (125 km)

Læs mere

Dag 2

Whistler

Du har en hel dag til at udfordre dig selv med de mange aktiviteter, som bjergene ved Whistler tilbyder. Mountainbike, klatring, vandreture, golf, sejlture, rafting og meget mere. Tempoet bestemmer du, men du kan også bare nyde livet i den hyggelige Whistler by med de mange butikker og gode restauranter.

 

Læs mere

Dag 3

Sun Peaks

Ruten fra Whistler til Sun Peaks fortsætter gennem bjergene, hvor den ene storslåede udsigt afløser den anden. Du passerer blandt andet gletsjeren, Joffre Clacier, og det snedækkede bjerg, Mount Currie. Ved Cache Creek besøger du ranchen, Hat Creek, hvor du kommer ud at køre i hestevogn. Efter denne oplevelse er der ikke langt til hotellet i Sun Peaks, hvor du skal overnatte.

Rejserute: Whistler - Sun Peaks (293 km) 

 

Læs mere

Dag 4 - 5

Jasper

Dag 4:

Kæmpe pinje-og fyrretræer præger ruten, der i dag leder dig ind i den canadiske del af Rocky Mountains. Her møder du det højeste af alle bjergene, Mt. Robson, og du kommer ind i Jasper National Park. I selve byen Jasper bor du på et meget hyggeligt lodge, der danner det perfekte udgangspunkt for et par dage i storslåede omgivelser.

Rejserute: Sun Peaks - Jasper (445 km)

Dag 5:

Maligne Lake er en af verdens mest fotograferede søer, og du kan vælge at sejle en rundtur på søen med stop på Spirit Island. En anden mulighed er at tage med tog til toppen af Whistler's Mountain eller bade i en af de varme kilder, som naturen har velsignet området med.

Læs mere

Dag 6 - 7

Banff

Dag 6:

Der er flere steder, du bør standse på vejen til Banff. Et af dem er den uforglemmelige sø, Lake Louise, og et andet sted er vandfaldene, Athabasca Falls, hvor du kan opleve det dampende vand fra floden plaske ned i en dyb dal. Rejsen inkluderer en tur på Columbia Icefield-gletsjeren, en af de største forekomster af is og sne syd for polarcirklen, og fra 2020 også en tur ud på den imponerende Sky Walk.

Rejserute: Jasper - Banff (292 km)

Dag 7:

En udflugt med svævebane til det 2.281 meter høje Sulphur Mountain er inkluderet, og fra toppen er der en fantastisk 360-graders panoramaudsigt over bjergene og Bow Valley. Du kan også nyde en afslappende stund i de varme mineralbade ved Upper Hot Springs eller besøge grotten ved Cave National Historic Site. 

 
Læs mere

Dag 8 - 9

Calgary - Danmark

Dag 8:

Der er kun en kort køretur fra Banff til storbyen Calgary, og der flyves retur til Danmark. Det er selvfølgelig også muligt at forlæge med et par dage i Calgary.

Rejserute: Banff - Calgary (115 km)

Dag 9:

Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser