Grizzly, spækhuggere og sortbjørne

Canada - Vancouver, Vancouver Island, Victoria, Den canadiske vildmark
 • Hval- og bjørnesafari i naturreservatet Pacific Rim
 • Vildmarksovernatning på Knight Inlet Lodge
 • Uberørte fjord- og gletsjerlandskaber
 • Inkl. vandfly mellem Campbell River og Knight Inlet Lodge

Er du naturelsker og nyder du eventyr i vildmarken? Så vil du få en oplevelse for livet på denne ubeskriveligt smukke kør-selv-tur i det vestlige Canada

På denne 7-dages rejse venter der dig uforglemmelige oplevelser i det vestlige Canadas uberørte og storslåede natur. Med udgangspunkt i charmerende Vancouver går turen med bil og en naturskøn sejlads med færgen til Vancouver Island. Fra Campbell River, også kendt som ”Salmon Capital of the World”, sættes kursen med vandfly mod et af turens absolutte højdepunkter, Knight Inlet Lodge. Knight Inlet er en 100 km lang fjord udskåret af gletsjere, og området byder på et stort antal grizzlybjørne og spækhuggere. Lodgen flyder på en gigantisk tømmerflåde i uberørt vildmarksområde, og her kan du komme meget tæt på det unikke dyreliv. Canada-eventyret fortsætter til området ved den lille by, Tofino, på Vancouver Islands vestkyst, og det imponerende naturreservatet, Pacific Rim. Her er der bl.a. mulighed for at se bjørne, sæler, kongeørne og hvaler i den barske og smukke natur. Turen går tilbage langs Vancouver Islands maleriske østkyst til byen Victoria. Stop eventuelt undervejs i kunstnerbyen Chemainus inden Victoria, der byder på en spændende safari med bl.a. spækhuggere, vågehvaler, gråhvaler og andre af havets dyr. Denne fascinerende og uforglemmelige tur i Canadas vilde natur tager sin afslutning i Vancouver.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Canada

Vancouver, Vancouver Island, Victoria, Den canadiske vildmark

6 nætter / 7 dage

fra kr. 23.705

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Vancouver Vancouver Island

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Vancouver Island

Rejser til Vancouver Island

Vancouver Island er på størrelse med Jylland og en sand stillehavsjuvel. Rejser du hertil, finder du imponerende bjerge, grønne skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Her er et helt enestående dyreliv, og du har mulighed for den samme rejse at se gråhvaler, som migrerer i store flokke forbi Vancouver Island om foråret.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Den canadiske vildmark - 1 nætter

Knight Inlet Lodge

Knight Inlet Lodge

Beliggenhed: Canada, Den canadiske vildmark

Glendale Cove er særlig kendt for sin store koncentration af grizzlybjørne. For at komme til lodgen må der overnattes i den lille by Campbell River på Vancouver Island, og herfra flyves med vandfly de 80 km til Knight Inlet Lodge. 

Knight Inlet Lodge er et paradis for naturelskere! Her er rig mulighed for at opleve grizzlybjørne, spækhuggere og masser af andre dyr. Lodgen er indrettet på 5 store tømmerflåder, og de 18 værelser er rustikt og enkelt indrettet med eget badeværelse. Her er utallige muligheder for at opleve Canadas vilde og rå natur på tætteste hold fra kajakker, på guidede hikingture og bådture på Glendall River. Lodgen har både restaurant, lounge og et dæk med bålsted, hvor man kan hygge sig på lune sommeraftener.

Læs mere her

Vancouver Island - 2 nætter

Black Rock Oceanfront Resort
Se kort

Black Rock Oceanfront Resort

Beliggenhed: Canada, Vancouver Island

Unikt resort beliggende i Ucluelet ved Victoria Islands vilde og rå vestkyst. Resortet er bygget helt ud til havet og alle 133 værelser har en enestående udsigt over havet eller skoven. Tæt på hotellet ligger Wild Pacific Trail, hvor der er mulighed for at komme på nogen smukke vandreture. Hotellets restaurant ligger med udsigt til havet og om sommeren kan maden nydes udendørs i de fantastiske omgivelser. Der er desuden fitness, spa, hot tub og en lille pool. Værelserne er smukt indrettet med balkon, hvorfra udsigten kan nydes, TV, gratis WiFi, minikøleskab og meget andet.

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Vancouver Island - 2 nætter

Inn at Laurel Point
Se kort

Inn at Laurel Point

Beliggenhed: Canada, Vancouver Island

Hotel helt ud til havnefronten med byens flotteste udsigt, tæt på byens seværdigheder og shopping. 200 røgfri værelser med balkon, sofa, telefon, v m/filmkanaler, internetadgang, aircondition, kaffemaskine, køleskab, værdiboks, allergivenlige dyner/puder, strygefaciliteter og hårtørrer.

Hotellet har restaurant, cafe, pianolounge, souvenirbutik, japansk have, indendørs swimmingpool, jacuzzi, 24-timers roomservice, gratis bustransport til Royal BC Museum, Tillicum Centre og Great Canadian Casino samt parkering mod betaling. Hotellet har været præmieret flere gange, blandt andet af Condé Nast Traveller.

Officiel hotelkategori: TBA
Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
Vancouver til Campbell River
Dag 2
Campell River til Knight Inlet Lodge
Dag 3
Knight Inlet Lodge til Tofino
Dag 4
Tofino
Dag 5
Tofino til Victoria
Dag 6
Victoria
Dag 7
Victoria til Vancouver

Dag 1

Vancouver til Campbell River

Vancouver til Campbell River (177 km + færge)

Turen begynder i Vancouver - bestil eventuelt nogle overnatninger i denne fantastiske by - og der køres mod nord til Horseshoe Bay. Herfra sejles med BC Ferries til Vancouver Island. Den smukke sejltur til Vancouver Island tager ca. 1 time og 45 minutter og der lægges til i øens næststørste by Nanaimo. Så går turen igen mod nord til byen Campbell River, kendt som ”Salmon Capital of the World.” Byen ligger på østkysten af Vancouver Island i hjertet af Strathcona Park, Desolation Sound, Mount Washington og Robson Bight. Rejser til Campbell River er en unik oplevelse, fordi alle fem slags stillehavslaks svømmer op i Campbell, og også bjørnen har fundet ud af, at dette område er et godt spisekammer. 

Der overnattes på Comfort Inn & Suites

Læs mere

Dag 2

Campell River til Knight Inlet Lodge

I dag går turen til grizzlybjørnenes område og det flydende resort, Knight Inlet Lodge. 
Det er ikke muligt at komme hertil med bil, så turen er med vandfly, ca. 30 minutters flyvning fra Campbell River. Flyturen over smuk og rå natur er en stor oplevelse i sig selv og der ankommes til Knight Inlet Lodge, som flyder på store tømmerflåder ved foden af Glendale River. Husk at medbringe et godt kamera, da der bliver utallige muligheder for at opleve dyrelivet på tætteste hold. Der er en stor bestand af Grizzlybjørne i dette område, så der rigtig gode muligheder for at komme tæt på.
Måltider inkluderet: Frokost og middag

Læs mere

Dag 3

Knight Inlet Lodge til Tofino

Knight Inlet Lodge til Tofino (225 km)


Tidlig morgenstart for at observere bjørnene og det øvrige, vilde dyreliv, inden turen fortsætter til Tofino på Vancouver Island. Der flyves retur om formiddagen med vandfly til Campbell River, hvor lejebilen afhentes. Køreturen går sydvest mod den lille og hyggelige by, Tofino, som ligger på vestkysten af Vancouver Island. Området kan prale af at have ét af British Columbias mest værdsatte naturreservater, Pacific Rim National Park, som har noget af den mest uberørte vildmark i British Columbia. I Tofino kan du komme på smukke ture i den barske natur og se sortbjørne, hjorte, sæler, hvalrosser, søpapegøjer, kongeørne og havoddere. På Clayoquot Sound kan du tage på bjørnesafari og komme tæt på land og opleve bjørnene på nært hold. Og på en sejltur kommer du ind i de dybe fjorde på vestkysten af Vancouver Island. Når det er ebbe og vandet er trukket tilbage, kommer bjørnene frem fra skoven for at spise på stranden. Undervejs er der utallige muligheder for fotostop så som ved Cathedral Grove, med de gigantiske Douglas grantræer.

Der overnattes på Black Rock ResortLæs mere

Dag 4

Tofino

Nyd dagen i byen og i naturen omkring den. Der kan vælges mellem 2 udflugter: 

• Whale Watch Cruise med mulighed for både at se gråhvaler, pukkelhvaler, søløver og nyde det rige fugleliv.
• Bear Viewing Cruise, hvor der er mulighed for at se den sorte bjørn fra vandsiden 

Der overnattes på Black Rock Resort


Læs mere

Dag 5

Tofino til Victoria

Tofino til Victoria (313 km)

Så går turen tilbage langs østkysten af Vancouver Island til Victoria. Undervejs vil der være mulighed for mange flotte stop, og det kan anbefales at gøre et stop i kunstnerbyen Chemainus, som er kendt for sine mange murmalerier. 

Der overnattes på Inn at Laurel Point i Victoria


Læs mere

Dag 6

Victoria

Start dagen med et Whale Watching Cruise, som vil give jer mulighed for endnu engang at se forskellige hvalarter og havets andre dyr. Nu er der mulighed for at nyde eftermiddagen i den dejlige by Victoria, som emmer af britisk historie og ’afternoon tea’.

Der overnattes på Inn at Laurel Point i Victoria


Læs mere

Dag 7

Victoria til Vancouver

Victoria til Vancouver (69 km + færge)

Turen er ved at nå sin ende, og der køres mod Butchart Gardens, den verdensberømte botaniske have, hvor du finder 50 tønder land med blomster og planter i fantastiske farver. Herfra går turen til færgelejet i Swartz Bay, hvor der venter en 90 minutters sejlads til Tsawwassen. Turen er en smuk afslutning på en oplevelsesrig rejse.

Det er muligt at forlænge turen med flere overnatninger i alle byer – og ønsker i ruten anderledes, så lad vores rejsekonsulenter give jer de bedste råd med på vejen.


Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Martin, Karina, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.