Bjergkæder, regnskove og dybblå søer

Canada - Vancouver, Whistler, Vancouver Island, Pacific Rim Nationalpark, Wells Gray Provincial Park, Jasper, Banff, Calgary
 • Rocky Mountains med vandfald, søer og snoede veje
 • Mount Robson, den højeste bjergtinde i de canadiske Rockies
 • Mange spændende udflugter og entreér inkluderet i prisen
 • Inkl. 15 overnatninger, billeje med fri kilometer og forsikringer

Kør selv ferie med brusende vandfald, Stawamus Chief Rock, den betagende Joffee Glacier samt Mount Robson. Den charmerende bjergby, Jasper, og smukke Maligne Lake er ligeledes klar til at imponere dig.

Det vestlige Canada omfatter British Columbia og Alberta, og det er her, du finder landets mest dramatiske og storslåede landskab. De velkendte juveler fra Tofinos kyst til de majestætiske Rocky Mountains og Albertas enorme sletter fryder områdets utallige besøgende hvert år.

Oplev også de mindre kendte perler som Canadas Badlands eller hvad med at nyde verdenskendte vine i Okanagan Valley. Det vestlige Canada byder på aktiviteter året rundt. Luksus i fjerntliggende hytter, lækre spa oplevelser, fantastiske vandreture og golf. Mens vinteren står på, bydes der op til leg i verdensklasse, når den bedste pulversne daler ned ovenfra. 

Her har vi sammensat en rundrejse ud over det sædvanlige. Turen starter i Vancouver, fortsætter til Vancover Island og vidunderlige Tofino. Vender herefter rundt for at nå Whistler, hvor en sensationel Zip-Trek tur er et must - og hvis det lyder lidt for vovet, er det rig mulighed for andre helt exceptionelle oplevelser i denne vidunderlige bjergby. 

Højere mod nord venter Wells Gray Provincial Park, og på vejen kommer du til Lillooet og Cache Creek, stop ind, som man siger, og nyd en kold cola og lidt guldfeber. 

Jasper og Banff er to meget dyrerige og naturskønne områder. Som perler på en snor udskiftes det ene maleriske motiv med det næste, og alle synes de at kæmpe om at imponere mest muligt. Her er der overflod for alle sanser og de charmerende byer vil give dig ferieminder for livet.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Canada

Vancouver, Whistler, Vancouver Island, Pacific Rim Nationalpark, Wells Gray Provincial Park, Jasper, Banff, Calgary

17 dage

fra kr. 22.770

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Vancouver Whistler

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Whistler Vancouver Island

Rejser til Whistler

Whistler er mest kendt som Nordamerikas store skisportssted og var vært for vinter OL i 2010, og Whistler-Blackcomb er Canadas og Nordamerikas største skiområde.
Læs mere
Whistler Vancouver Island Pacific Rim Nationalpark

Rejser til Vancouver Island

Vancouver Island er på størrelse med Jylland og en sand stillehavsjuvel. Rejser du hertil, finder du imponerende bjerge, grønne skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Her er et helt enestående dyreliv, og du har mulighed for den samme rejse at se gråhvaler, som migrerer i store flokke forbi Vancouver Island om foråret.
Læs mere
Vancouver Island Pacific Rim Nationalpark Wells Gray Provincial Park

Rejser til Pacific Rim Nationalpark

I toppen af et træ sidder den amerikanske nationalfugl, en kæmpestor havørn, klar til at gå på jagt efter de store laks, som den griber med sine spidse kløer. Rejser du til Pacific Rim National Park, kan du få fantastiske naturoplevelser, og du har mulighed for at opleve dyrelivet på land og langs kysten.
Læs mere
Pacific Rim Nationalpark Wells Gray Provincial Park Jasper

Rejser til Wells Gray Provincial Park

Når du rejser til den vulkanske vildmark, Wells Gray Provencial Park tager du på en rejse til ét af de mest uberørte naturområder i det centrale British Columbia.
Læs mere
Wells Gray Provincial Park Jasper Banff

Rejser til Jasper

Når du rejser til byer som Jasper i Canada, venter der dig et overflødighedshorn af naturoplevelser og et rigt dyreliv, som du kan opleve på ganske tæt hold.
Læs mere
Jasper Banff Calgary

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Calgary

Rejser til Calgary

Calgary i provinsen Alberta er én af de store økonomiske drivkræfter i det vestlige Canada og centrum for den canadiske olieindustri. Samtidig har Calgary også en lang tradition for kvægdrift og kaldes da også ”Cow Town”. Ti dage i juli forvandles byen til et stort rodeo under det årlige rodeoshow ”The Calgary Stampede”, hvor alle trækker i cowboystøvler og fejrer Det Vilde Vesten.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Vancouver
Dag 2
Vancouver
Dag 3
Victoria
Dag 4
Victoria
Dag 5
Tofino
Dag 6
Tofino
Dag 7
Parksville
Dag 8
Whistler
Dag 9
Whistler
Dag 10
Wells Gray Provincial Park
Dag 11
Wells Gray Provincial Park
Dag 12
Jasper
Dag 13
Jasper
Dag 14
Banff
Dag 15
Banff
Dag 16 - 17
Calgary - Danmark

Dag 1

Danmark - Vancouver

Afrejse fra Danmark og ankomst til Vancouver samme dag.
Ved ankomst skal du afhentes lejebilen og dernæst indlogere dig på det valgte hotel. 

Læs mere

Dag 2

Vancouver

Denne dag kan byen opleves. Vancouver er Canadas 3 største og er en travl multi-kulturel havneby. Omgivelserne inviterer til at være udendørs og tiden bruges på at gå ud at spise, på at shoppe og på at gå på gallerier og museer. Oplev Grouse Mountain Skyride (billetter inkluderet), Capilano Suspension Bridge (billetter inkluderet). Og husk også at se Chinatown, Historical Gastown, markedet på Granville Island og det berømte shopping område på Robson Street.


Læs mere

Dag 3

Victoria

Du forlader Vancouver og kører sydpå til Tsawwassen færgeterminal for at sejle til Swartz Bay, turen tager ca. 90 minutter (færgebillet inkluderet). Mens du krydser Georgia strædet kan du nyde udsigten over Gulf Islands. Fra Swartz Bay fortsættes til Victoria.

Rejserute: Vancouver - Victoria (69 km + færge)

Læs mere

Dag 4

Victoria

Dagen kan bruges på at opleve Victoria – en charmerende by med arkitektur fra 1800-tallet og britiske traditioner såsom eftermiddags te og forretninger fyldt med uld og porcelæn. Du skal også besøge Butchart Gardens (entre inkluderet).

Læs mere

Dag 5

Tofino

Turen går til Vancouver Islands vestkyst og Pacific Rim National Park. Undervejs kan der gøres stop ved Duncan – the City of Totems – hvor du kan besøge Cowichan Native Village som vil give dig et indblik i livet på nordvestkysten (entre inkluderet). Gør også stop i kunstner byen Chemainus hvor du kan beundre de enorme vægmalerier der pryder byens murer. Resten af køreturen går gennem Sutton Pass og Sawtooth Range inden du ankommer til Tofino midt på eftermiddagen.

Rejserute: Victoria - Tofino (313 km)

Læs mere

Dag 6

Tofino

Gå en tur langs den berømte Long Beach med de uberørte sandstrande og de buldrende bølger eller vælg en af de mange velplejede vandrestier og udforsk regnskoven. Midt på eftermiddagen starter en 3 timers hval-cruise (inkluderet i turen - og i 2020 er det også muligt at vælge en bjørne tur i stedet) gennem Clayoquot Sound med fantastiske landskaber og dyreliv såsom grå hvaler, søløver, marsvin og spækhuggere. Området er også kendt for dets mange forskellige fugle heriblandt søpapegøjer og hvidhovedet havørne.

Læs mere

Dag 7

Parksville

I dag går turen tilbage til østkysten. Undervejs bør der gøres stop ved Cathedral Grove for at nyde de kæmpemæssige 800 år gamle træer Douglas Fir og Cedar samt Mars Water-Bombers ved Sproat Lake som er verdens 2 største fly til brug for slukning af skovbrande.

Rejserute: Tofino - Parksville (221 km)

Læs mere

Dag 8

Whistler

Turen går i dag med færge til Horseshoe Bay (færgebillet inkluderet). Denne billedskønne sejltur bringer dig gennem fjord-lignende vande med træklædte bjerge og isdækkede bjergtoppe. Herefter går turen ad den smukke Sea to Sky Highway til Whistler. Højdepunkterne på denne tur tæller blandt andet det brusende Shannon Falls og Stawamus Chief Rock hvortil bjergbestigere fra hele verden valfarter for at bestige granit klipperne.

Rejserute: Parksville - Whistler (108 km + færge)

Læs mere

Dag 9

Whistler

Resortet du bor på er smukt beliggende mellem verdensberømte Whistler og Blackcomb Mountains. Her kan du nyde et bredt udvalg af sommeraktiviteter såsom golf og vandsportsaktiviteter. Eller hvad med blot at nyde livet på en af de mange cafeer og restauranter i denne europæisk inspireret bjerglandsby. Nyd Whistler Blackcombs smukke bjerglandskab på det nyligt åbnede Peak Adventure. Tag med Peak 2 Peak Gondola (inkluderet) til Whistler Mountain subalpine område og tag dernæst videre til toppen med den åbne stolelift. På toppen bliver du mødt af et utroligt syn – gletchere, udslukte vulkaner og sneklædte bjergtoppe. (Gondol-tur kun juni til oktober, og kan være underlagt ændringer pga. vejrforhold).

Læs mere

Dag 10

Wells Gray Provincial Park

I dag går turen nordpå via Duffey Lake Road. På turen kan du nyde en bjergtagende udsigt til Joffee gletcheren og snedækkede Mount Currie som rejser sig 2596 meter over havet. Fortsæt turen nordpå til Lillooet kendt som området med guldfeber sporet og var "mile-zero" på Old Caribou Wagon Road i guldfeber årene. Nu er området hjemsted for Canadas største producenter af lægeplanten ginseng. Gør stop ved Cache Creek og besøg den historiske Hat Creek ranch (inkluderet) som bogstavelig talt tager dig tilbage til guldfeber dagene.

Rejserute: Whistler - Wells Gray Provincial Park (421 km)

Læs mere

Dag 11

Wells Gray Provincial Park

En fuld dag til at nyde området omkring Wells Gray. Tag på vandretur til Helmcken Falls, nyd parken fra hesteryg eller prøv kræfter med riverrafting eller en kanotur på Clearwater Lake.

Læs mere

Dag 12

Jasper

Turen går i dag mod Jasper ad den smukke Yellowhead Highway og nyd bjergtagende udsyn over stejle slugter og brusende vandfald fra North Thompson river. Måske får du set Mount Robson, den højeste bjergtop i den canadiske del af Rocky Mountains. Mens du lader British Columbia bag dig kommer du til Alberta og Jasper National Park. Jasper var oprindeligt en teltby der betjente jernbanen, men nu er det en malerisk bjerglandsby.

Rejserute: Wells Gray Provincial Park - Jasper (318 km)

Læs mere

Dag 13

Jasper

Jasper byder på mange fantastiske naturskønne oplevelser. Tag en tur med sporvognen op ad Whistler Mountain eller gør stop ved Maligne Lake; en af verdens mest fotograferede søer. Du kan tage en 90 minutters sejltur til den sydlige del af denne postkort-lignende sø (ikke inkluderet) og du vil blive betaget af den smukke kystlinie med de tætte skove og gletcher toppe der brat rejser sig fra vandspejlet. Gør stop ved Spirit Island for at tage billeder og få din egen foto-version af denne verdensberømte sø.

Læs mere

Dag 14

Banff

Turen i dag tager dig gennem "rygsøjlen" af de canadiske Rocky Mountains. De gigantiske bjerge, de takkede bjergtoppe, gletschere og søer får aldrig ende. Undervejs ser du Columbia Icefield og du kan komme på en Ice Explorer tur (ikke inkluderet) og Glasier Skywalk (inkluderet fra 2020). Hold også øje med Sarbach Glaicier, Peyto Lake, Bow Lake med Bow Glacier i baggrunden og Crowfoot Glacier inden du når til Lake Louise. Fra Lake Louise bør du tage Bow Valley Parkway langs Bow River for det giver dig mulighed for at gøre stop ved Johnston Canyon for at gå en tur til enten de nedre eller øvre vandfald inden du fortsætter til Banff. (bjergsøerne er tilfrosset frem til midt i juni).

Rejserute: Jasper - Banff (289 km)

Læs mere

Dag 15

Banff

Hele dagen bruges på at opleve Banff og området omkring byen. Inde i byen vil du finde masser af spændende shopping, museer, cafeer og natteliv. Se blandt andet Cave and Basin National Historic Site, Banf Gondola (inkluderet), hvorfra du får en flot udsigt over Bow Valley og sidst men ikke mindst så dyp dig i de varme kilder ved Upper Hot Springs.

 

Læs mere

Dag 16 - 17

Calgary - Danmark

Dag 16:

Så forlades Rocky Mountains og kører gennem Canadas landbrugsområder og "spisekammer" til Calgary hvor du bilen aflevers og turen slutter, og der flyves retur til Danmark. Det er selvfølgelig muligt at forlænge turen.

Rejserute: Banff - Calgary (115 km) 

Dag 17:

Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.